Нарешті рецепт ідеального сніданку! Повітряна сирна запіканка з ніжним… І смаком порадує, і фігуру збереже!

Кожна жінка знає, як іноді хочеться чогось солоденького, але щоб було безпечно для фігури. І ми знайшли рецепт, який допоможе цій мрії здійснитися, передають Патріоти України.

Редакція «Отож» пропонує тобі рецепт сирної запіканки без борошна і манки, яка стане ідеальним сніданком. А цей соус …

Запіканка без борошна

Інгредієнти для запіканки:

  • 500 г домашнього сиру
  • 5 яєць
  • 100 г сметани
  • 120 г цукрової пудри
  • 2 ст. л. крохмалю
  • ванілін

Інгредієнти для соусу:

  • 2 банани
  • 150 мл вершків
  • 1 ст. л. сметани
  • 1 ст. л. цукрової пудри

Приготування:

1. Поклади сир в блендер. Візьми яйця і відділи білки від жовтків. Додай жовтки в сир разом зі сметаною, половиною цукрової пудри, крохмалем і ваніліном. Збий все це до однорідної маси.

як приготувати сирну запіканку

2. Міксером збий білки та цукрову пудру, що залишилась. Повинна вийти щільна біла маса. Додай білкову суміш в сир. Змішай все це. Суміш для запіканки готова.

сирна запіканка без борошна і манки

3. Тепер вилий її в форму для запікання, попередньо змащену олією. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів приблизно 45 хвилин.

смачна сирна запіканка

4. Поки наша ніжна запіканка випікається, пора приготувати соус. Очисть банан від шкірки та подрібни в блендері. Додай до нього вершки, цукрову пудру і сметану. Збий все до однорідної маси. Соус готовий.

сирна запіканка без борошна

5. Пора діставати запіканку з духовки. Виклади її на тарілку, полів найніжнішим соусом. Смачного!

сирна запіканка рецепт

Завдяки тому, що запіканка готується без борошна і манки, вона виходить дуже ніжною і повітряною. Цей приголомшливий соус, який додає їй вершкового смаку, звичайно ж, робить її ще смачніше, але, якщо ти ретельно стежиш за фігурою, краще від нього відмовитися. Запіканка прекрасна і без нього, обов’язково спробуй, відірватися просто неможливо!

Сподобався рецепт цієї приголомшливої сирної запіканки без борошна? Не забудь поділитися з друзями

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...