Кожна жінка знає, як іноді хочеться чогось солоденького, але щоб було безпечно для фігури. І ми знайшли рецепт, який допоможе цій мрії здійснитися, передають Патріоти України.
Редакція «Отож» пропонує тобі рецепт сирної запіканки без борошна і манки, яка стане ідеальним сніданком. А цей соус …
Інгредієнти для запіканки:
Інгредієнти для соусу:
Приготування:
1. Поклади сир в блендер. Візьми яйця і відділи білки від жовтків. Додай жовтки в сир разом зі сметаною, половиною цукрової пудри, крохмалем і ваніліном. Збий все це до однорідної маси.
2. Міксером збий білки та цукрову пудру, що залишилась. Повинна вийти щільна біла маса. Додай білкову суміш в сир. Змішай все це. Суміш для запіканки готова.
3. Тепер вилий її в форму для запікання, попередньо змащену олією. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів приблизно 45 хвилин.
4. Поки наша ніжна запіканка випікається, пора приготувати соус. Очисть банан від шкірки та подрібни в блендері. Додай до нього вершки, цукрову пудру і сметану. Збий все до однорідної маси. Соус готовий.
5. Пора діставати запіканку з духовки. Виклади її на тарілку, полів найніжнішим соусом. Смачного!
Завдяки тому, що запіканка готується без борошна і манки, вона виходить дуже ніжною і повітряною. Цей приголомшливий соус, який додає їй вершкового смаку, звичайно ж, робить її ще смачніше, але, якщо ти ретельно стежиш за фігурою, краще від нього відмовитися. Запіканка прекрасна і без нього, обов’язково спробуй, відірватися просто неможливо!
Сподобався рецепт цієї приголомшливої сирної запіканки без борошна? Не забудь поділитися з друзями
Під час і після приготування випічки багато досвідчених господинь роблять дії, які можуть здивувати кулінарів-початківців. Однак ці процедури дають цікаві результати: страва стає красивішою та смачнішою. Одною із таких корисних дій є покриття поверхні ...
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають ...