Наслідки дуже сумні: Лікар попередив про небезпеку регулярного вживання червоного м’яса

Щоб уникнути багатьох проблем, необхідно знати, що є головним джерелом хвороб на традиційному святковому столі, особливо напередодні травневих вихідних, передають Патріоти України.

Подробиці

Згідно з проведеними дослідженнями лікаря Бергмана було виявлено, що щоденне вживання свинини прискорює наближення смерті на 18%. Причому, як довели британські вчені, навіть незначна кількість з’їденої свинини, а також яловичини чи баранини збільшує ймовірність ранньої смерті від ракових захворювань та хвороб серцево-судинної системи.

За словами експертів, до передчасної смерті також призводить і щоденне вживання сосисок, ковбаси та шинки.

Активне вживання шашлику найпоширеніша проблема, адже він згідно з дослідженнями вчених, є найнебезпечнішою стравою для організму людини. Негативна дія шашлику, що вживається у поєднанні з алкоголем, – це взагалі пекельна суміш для здоров’я людини.

Існує міф, що чим менше їси, тим швидше схуднеш. Насправді, головна причина ожиріння – вживання висококалорійної їжі та малорухливий спосіб життя. Тому, на думку експерта, лікаря-дієтолога, регулярні фізичні навантаження та здоровий спосіб життя забезпечать стрункість фігури.

По кишені всім! Їжте це разом - імунітет "омолодиться" за місяць

понеділок, 17 листопад 2025, 16:45

Поєднання гранатів і горіхів може помітно омолодити імунну систему всього за місяць. До такого висновку дійшли науковці, які дослідили вплив цих продуктів на організм, передають Патріоти України. За даними дослідження, гранати та горіхи стимулюють виро...

Ви їсте сир щодня? Ось що насправді відбувається з вашим організмом

понеділок, 17 листопад 2025, 16:12

Сир - поживний продукт, але його щоденне вживання має як плюси, так і мінуси. За словами дієтолога Керрі Ганс, у сирі багато насичених жирів, які можуть підвищувати рівень поганого холестерину ЛПНЩ і збільшувати ризик серцево-судинних захворювань. Бага...