Наслідки дуже сумні: Лікар попередив про небезпеку регулярного вживання червоного м’яса

Щоб уникнути багатьох проблем, необхідно знати, що є головним джерелом хвороб на традиційному святковому столі, особливо напередодні травневих вихідних, передають Патріоти України.

Подробиці

Згідно з проведеними дослідженнями лікаря Бергмана було виявлено, що щоденне вживання свинини прискорює наближення смерті на 18%. Причому, як довели британські вчені, навіть незначна кількість з’їденої свинини, а також яловичини чи баранини збільшує ймовірність ранньої смерті від ракових захворювань та хвороб серцево-судинної системи.

За словами експертів, до передчасної смерті також призводить і щоденне вживання сосисок, ковбаси та шинки.

Активне вживання шашлику найпоширеніша проблема, адже він згідно з дослідженнями вчених, є найнебезпечнішою стравою для організму людини. Негативна дія шашлику, що вживається у поєднанні з алкоголем, – це взагалі пекельна суміш для здоров’я людини.

Існує міф, що чим менше їси, тим швидше схуднеш. Насправді, головна причина ожиріння – вживання висококалорійної їжі та малорухливий спосіб життя. Тому, на думку експерта, лікаря-дієтолога, регулярні фізичні навантаження та здоровий спосіб життя забезпечать стрункість фігури.

"Вбийте Росію в собі, у своїй голові! Інакше не буде нічого хорошого": Голобуцький про інтерв'ю з Пугачовою, яка була довіреною особою Путіна

середа, 17 вересень 2025, 8:27

"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...

Варто включити в раціон! Допоможуть підвищити IQ: ТОП-12 продуктів, які зроблять ваш мозок "гострішим"

вівторок, 16 вересень 2025, 12:05

Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...