Наслідки дуже сумні: Лікар попередив про небезпеку регулярного вживання червоного м’яса

Щоб уникнути багатьох проблем, необхідно знати, що є головним джерелом хвороб на традиційному святковому столі, особливо напередодні травневих вихідних, передають Патріоти України.

Подробиці

Згідно з проведеними дослідженнями лікаря Бергмана було виявлено, що щоденне вживання свинини прискорює наближення смерті на 18%. Причому, як довели британські вчені, навіть незначна кількість з’їденої свинини, а також яловичини чи баранини збільшує ймовірність ранньої смерті від ракових захворювань та хвороб серцево-судинної системи.

За словами експертів, до передчасної смерті також призводить і щоденне вживання сосисок, ковбаси та шинки.

Активне вживання шашлику найпоширеніша проблема, адже він згідно з дослідженнями вчених, є найнебезпечнішою стравою для організму людини. Негативна дія шашлику, що вживається у поєднанні з алкоголем, – це взагалі пекельна суміш для здоров’я людини.

Існує міф, що чим менше їси, тим швидше схуднеш. Насправді, головна причина ожиріння – вживання висококалорійної їжі та малорухливий спосіб життя. Тому, на думку експерта, лікаря-дієтолога, регулярні фізичні навантаження та здоровий спосіб життя забезпечать стрункість фігури.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...