Спробуйте приготувати вдома справжні турецькі паляниці за рецептом української блогерки Яни Станішевської. Їх не відрізнити від оригінальних, а технологія заварного тіста надзвичайно проста, з нею впорається кожен, радять Патріоти України.
Якщо ви хоч раз побували в Туреччині, ви точно куштували ці паляниці. Вони надзвичайно смачні з пустою серединкою. Їх можна начиняти будь-якими інгредієнтами: сир, помідори, курочка, хумус чи улюблена зелень та подавати на сніданок або перекус.
Ми навчимо вас, як правильно приготувати турецькі паляниці вдома так, щоб вони не відрізнялися від оригінальних. А начинку обирайте на власний смак.
Приготування:
Інгредієнти:
Приготування:
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...
Фрикадельки чи котлети без цибулі? Здається, це неможливо, адже в більшості сімей саме смажена цибуля вважається обов’язковим інгредієнтом. Але виявляється, що її можна легко замінити іншим овочем - і страва стане ще ніжнішою та соковитішою, передають ...