Спробуйте приготувати вдома справжні турецькі паляниці за рецептом української блогерки Яни Станішевської. Їх не відрізнити від оригінальних, а технологія заварного тіста надзвичайно проста, з нею впорається кожен, радять Патріоти України.
Якщо ви хоч раз побували в Туреччині, ви точно куштували ці паляниці. Вони надзвичайно смачні з пустою серединкою. Їх можна начиняти будь-якими інгредієнтами: сир, помідори, курочка, хумус чи улюблена зелень та подавати на сніданок або перекус.
Ми навчимо вас, як правильно приготувати турецькі паляниці вдома так, щоб вони не відрізнялися від оригінальних. А начинку обирайте на власний смак.
Приготування:
Інгредієнти:
Приготування:
Популярний фудблогер Людмила Борщ продовжує публікувати на своєму youtube-каналі рецепти страв, для приготування яких не потрібна велика кількість часу та коштів, передають Патріоти України. . У суботу, 21 травня, вона поділилася рецептом легкої та ш...
За даними Інституту вивчення війни, могли бути вбитими або пораненими до 485 російських солдатів та знищені понад 80 одиниць техніки. Завдяки наданій силами спротиву Луганщини інформації, ЗСУ розбили війська рф поблизу Білогорівки: мінус пів тисячі оку...