Спробуйте приготувати вдома справжні турецькі паляниці за рецептом української блогерки Яни Станішевської. Їх не відрізнити від оригінальних, а технологія заварного тіста надзвичайно проста, з нею впорається кожен, радять Патріоти України.
Якщо ви хоч раз побували в Туреччині, ви точно куштували ці паляниці. Вони надзвичайно смачні з пустою серединкою. Їх можна начиняти будь-якими інгредієнтами: сир, помідори, курочка, хумус чи улюблена зелень та подавати на сніданок або перекус.
Ми навчимо вас, як правильно приготувати турецькі паляниці вдома так, щоб вони не відрізнялися від оригінальних. А начинку обирайте на власний смак.
Приготування:
Інгредієнти:
Приготування:
Якщо хлібобулочний виріб лежить у хлібниці занадто довго, він може зачерствіти. Багато вибагливих гурманів воліють позбавлятися таких продуктів. Але все ж таки викидати затверділий хліб не варто. По-перше, його можна “пустити” на сухарі. По-друге, прод...
Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосо...