Натираємо курку крохмалем - шалено смачна страва для любителів м'яса та грибів

Цікавий і смачний рецепт для любителів смачно поїсти! Готується легко, продукти прості, передають Патріоти України.

Для рецепта відмінно підійдуть курячі стегна, гомілка або цілі стегенці.

Інгредієнти

  • курячі стегна 3 шт
  • крохмаль 1,5 ст. лож
  • сіль, чорний перець, часник сухий
  • цибуля 3 шт
  • гриби печериці 250 грамів
  • сметана 150 грамів
  • молоко 100 мл
  • рослинна олія 40 мл

Приготування

1. Крохмаль змішати зі спеціями та сіллю і кожне стегно добре натираємо. Даємо стегнам полежати хвилин 20.

2. За цей час лук і гриби нарізаємо дрібним кубиком.

3. В невеликій кількості рослинної олії обсмажуємо стегна до готовності. У першу чергу з боку шкірки.

4. Паралельно, на другій сковороді обсмажуємо цибулю до рум'яного кольору. Потім додаємо гриби (обсмажуємо і випаровуємо зайву вологу), сіль, сметану та молоко. Прогріваємо кілька хвилин, перемішуючи.

5. Викладаємо в грибний соус готове м'ясо і даємо ще протушкувати хвилин 5-7. Залишки крохмалю на курці відмінно загустять соус.

Подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.

Приємного апетиту.

Джерело: Ukr.Media

Повільно вбивають! Названо два популярні продукти, які не варто їсти одночасно

неділя, 23 листопад 2025, 7:43

Американські дослідники, які раніше визначили продукти, вживання яких може запобігти ранньому розвитку деменції - синдрому, що впливає на роботу мозку, визначили й набір продуктів, який може мати протилежну дію, передають Патріоти України. Якщо продукт...

А ви це знали? Названо найбільшу шкоду від чаю в пакетиках

неділя, 23 листопад 2025, 6:44

Різноманітні чаї спроможні не лише втамувати спрагу, а й впливати на здоров'я та стан людей, знімаючи стрес, втому чи головний біль. Втім, варто знати, що не всі чаї однаково корисні, передають Патріоти України. Власне, йдеться не стільки про види чаїв...