Цікавий і смачний рецепт для любителів смачно поїсти! Готується легко, продукти прості, передають Патріоти України.
Для рецепта відмінно підійдуть курячі стегна, гомілка або цілі стегенці.
Інгредієнти
Приготування
1. Крохмаль змішати зі спеціями та сіллю і кожне стегно добре натираємо. Даємо стегнам полежати хвилин 20.
2. За цей час лук і гриби нарізаємо дрібним кубиком.
3. В невеликій кількості рослинної олії обсмажуємо стегна до готовності. У першу чергу з боку шкірки.
4. Паралельно, на другій сковороді обсмажуємо цибулю до рум'яного кольору. Потім додаємо гриби (обсмажуємо і випаровуємо зайву вологу), сіль, сметану та молоко. Прогріваємо кілька хвилин, перемішуючи.
5. Викладаємо в грибний соус готове м'ясо і даємо ще протушкувати хвилин 5-7. Залишки крохмалю на курці відмінно загустять соус.
Подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.
Приємного апетиту.
Споживання певних продуктів сприяє прискореному старінню організму - і це зачіпає не лише зовнішній вигляд, але й здоров’я в цілому. Ось чому варто замінити їх на більш корисні альтернативи, передають Патріоти України.
Час вживання сніданку має велике значення не лише для самопочуття та обміну речовин, а й для здоров’я серця - найважливішого м’яза в організмі, передають Патріоти України. Важливий не тільки склад їжі, а й коли її їсти. Наш організм має природний добов...