Цікавий і смачний рецепт для любителів смачно поїсти! Готується легко, продукти прості, передають Патріоти України.
Для рецепта відмінно підійдуть курячі стегна, гомілка або цілі стегенці.
Інгредієнти
Приготування
1. Крохмаль змішати зі спеціями та сіллю і кожне стегно добре натираємо. Даємо стегнам полежати хвилин 20.
2. За цей час лук і гриби нарізаємо дрібним кубиком.
3. В невеликій кількості рослинної олії обсмажуємо стегна до готовності. У першу чергу з боку шкірки.
4. Паралельно, на другій сковороді обсмажуємо цибулю до рум'яного кольору. Потім додаємо гриби (обсмажуємо і випаровуємо зайву вологу), сіль, сметану та молоко. Прогріваємо кілька хвилин, перемішуючи.
5. Викладаємо в грибний соус готове м'ясо і даємо ще протушкувати хвилин 5-7. Залишки крохмалю на курці відмінно загустять соус.
Подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.
Приємного апетиту.
Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...
Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...