Досвідчені кулінари перерахували хитрощі, які дозволяють приготувати тонкі та мереживні млинці, які сподобаються всім, передають Патріоти України.
Цей перевірений роками рецепт не підвів ще нікого. Приготувавши млнці за цим рецептом, ви гаррантованоотримаєте ідеальну страву.
1. Замішують тісто вінчиком. З’єднують молоко, сіль, цукор, олію, яйце та борошно. Інгредієнти перемішують до однорідності.
2. Далі помішують і підливають у тісто окріп. Помішувати потрібно обов’язково. Тоді окріп рівномірно розподілиться і не буде грудок. Завдяки гарячій воді тісто виходить м’яким. Крім того, завдяки йому млинці виходять мереживні, з дірочками.
3. Сковороду розігрівають і змащують вершковим маслом, силіконовою кісточкою. Маслом змащують перед приготуванням кожного нового млинця. Потім тісто виливають тонким шаром. Сковороду потрібно обов’язково нагріти, інакше тісто прилипатиме. Смачного!
За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти У...
Не завжди свіжоприготовлені оладки можуть порадувати нас своєю пишною текстурою, що дуже засмучує господарок. Однак варто розуміти, що це лише результат деяких помилок. Які з них трапляються найчастіше, передають Патріоти України. Деякі вважають, що мо...