Досвідчені кулінари перерахували хитрощі, які дозволяють приготувати тонкі та мереживні млинці, які сподобаються всім, передають Патріоти України.
Цей перевірений роками рецепт не підвів ще нікого. Приготувавши млнці за цим рецептом, ви гаррантованоотримаєте ідеальну страву.
1. Замішують тісто вінчиком. З’єднують молоко, сіль, цукор, олію, яйце та борошно. Інгредієнти перемішують до однорідності.
2. Далі помішують і підливають у тісто окріп. Помішувати потрібно обов’язково. Тоді окріп рівномірно розподілиться і не буде грудок. Завдяки гарячій воді тісто виходить м’яким. Крім того, завдяки йому млинці виходять мереживні, з дірочками.
3. Сковороду розігрівають і змащують вершковим маслом, силіконовою кісточкою. Маслом змащують перед приготуванням кожного нового млинця. Потім тісто виливають тонким шаром. Сковороду потрібно обов’язково нагріти, інакше тісто прилипатиме. Смачного!
Сіль - це спеція, яка відіграє найважливішу роль під час приготування їжі. Завдяки їй можна не переживати щодо якості їжі, адже сіль виступає як природний консервант. Також продукт є смаковою добавкою, завдяки якій страви стають набагато цікавішими, пе...
Зробити смачну квашену капусту — це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити. Результат ніяк не порівняти із звичайним капустяним салат...