Куряче м’ясо недороге, ще й вважається дієтичним, нежирним та з нього можна приготувати багато різних страв. Багато хто любить смажити птицю, оскільки це дозволяє повніше розкрити смакові якості продукту. Існує маса способів приготування, кожен з яких має свої переваги. Також є певні компоненти, які допоможуть покращити смак страви, передають Патріоти України.
Яку роль у цьому випадку грає чай
Даний напій дозволяє надати курці зовсім інший відтінок смаку – м’ясо стане більш вишуканим та цікавим. Також завдяки чаю з’явиться апетитна скоринка. Найкраще використовувати стандартний чорний чай, оскільки він ідеально поєднується з куркою. Також не зайвим буде додати і лимон, щоб смак став ще яскравішим і цікавішим.
Як правильно приготувати
Найкраще брати м’якоть стегна, позбавлену шкіри та жиру, так як ця частина курки найкраще підходить для смаження на сковороді. Спочатку варто протушити цибулю до м’якості на олії. Після цього варто посмажити м’ясо до появи стійкої скоринки.
Потім перемістіть курку в зручну каструлю, додайте сіль та спеції з цибулею. Додайте кілька шматочків лимона та залийте все склянкою міцно завареного чаю. Готується страва протягом півгодини під кришкою на повільному вогні. Спробуйте, вийде дуже смачно.
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...