Навіщо досвідчені господині під час смаження курки додають чай

Куряче м’ясо недороге, ще й вважається дієтичним, нежирним та з нього можна приготувати багато різних страв. Багато хто любить смажити птицю, оскільки це дозволяє повніше розкрити смакові якості продукту. Існує маса способів приготування, кожен з яких має свої переваги. Також є певні компоненти, які допоможуть покращити смак страви, передають Патріоти України.

Подробиці

Яку роль у цьому випадку грає чай

Даний напій дозволяє надати курці зовсім інший відтінок смаку – м’ясо стане більш вишуканим та цікавим. Також завдяки чаю з’явиться апетитна скоринка. Найкраще використовувати стандартний чорний чай, оскільки він ідеально поєднується з куркою. Також не зайвим буде додати і лимон, щоб смак став ще яскравішим і цікавішим.

Як правильно приготувати

Найкраще брати м’якоть стегна, позбавлену шкіри та жиру, так як ця частина курки найкраще підходить для смаження на сковороді. Спочатку варто протушити цибулю до м’якості на олії. Після цього варто посмажити м’ясо до появи стійкої скоринки.

Потім перемістіть курку в зручну каструлю, додайте сіль та спеції з цибулею. Додайте кілька шматочків лимона та залийте все склянкою міцно завареного чаю. Готується страва протягом півгодини під кришкою на повільному вогні. Спробуйте, вийде дуже смачно.

Лайфхак, який позбавить хімії та покращить смак магазинної курки

середа, 2 квітень 2025, 18:14

Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...

Як правильно варити яйця, щоб вони легко чистилися

середа, 2 квітень 2025, 17:13

Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...