Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України.
При правильному підході відварене м’ясо виходить ніжним та смачним. Але не всі знають про те, що є одна хитрість, яка дозволяє зробити його більш якісним та смачнішим.
Досвідчені кухарі до м’яса, яке вариться додають лушпиння цибулі.
Ця незвичайна хитрість допомагає м’ясу стати смачнішим. Не варто забувати про те, що при використанні лушпиння відварене м’ясо стає значно кориснішим.
Також у більшості випадків варіння з лушпинням дозволяє м’ясу стати м’якшим.
Ще лушпиння надає продукту гарного відтінку кольору.
Як правильно додавати лушпиння
Перший шар лушпиння, де сконцентрована більшість забруднень, ми знімаємо і не використовуємо. Другий шар потрібно акуратно промити у воді та відправити у каструлю.
Спочатку в ємність для варіння додається лушпиння, прянощі та сіль. Компоненти готуються на середньому вогні протягом 15 хвилин.
Після того відправляємо м’ясо і доводимо його до готовності.
Лосось — популярна страва в літні місяці через свою свіжість і чудовий смак. Його можна використовувати у різних рецептах і готувати різними способами, включаючи гриль, запікання та копчення, Патріоти України. Запечений лосось — це простий і швидкий с...
Вам зателефонували друзі й говорять, що йдуть до вас в гості, а ви не готувались? Не біда. Готуючи крильця за цим простим рецептом ви та ваші гості залишитеся точно задоволеними. Ці крильця – просто нереально смачні! Хрусткі-хрусткі в смачному кисло-со...