Котлети – смачна м’ясна страва, яка ніяк не асоціюється у гурманів із солодким смаком. І все ж багато досвідчених кулінарів додають цукор як один з інгредієнтів котлетного фаршу, передають Патріоти України.
Кухарі та досвідчені господині додають трохи цукру в м’ясну основу з метою покращити смак та консистенцію майбутньої страви.
Однак важливо не переборщити з солодким компонентом, інакше страва буде просто зіпсована.
Що цукор дає котлетам
Наявність солодкого сипучого інгредієнта забезпечує котлетам неймовірну м’якість, ніжність та соковитість.
Страва буде чудово жуватися і танути в роті. При цьому зайвого солодкого присмаку відчуватися не буде, якщо дотримуватися правильного співвідношення компонентів.
Скільки цукру додавати
Якщо цукру буде замало, то котлети навряд чи набудуть достатньої соковитості. А ось надлишок цукру, напевно, зробить страву практично непридатною до вживання.
Щоб уникнути цих неприємних наслідків, потрібно дотримуватись найпростішого правила: на кіло м’ясної основи – не більше 1 ст. л. цукру.
Рис – досить популярний продукт, який ми часто використовуєм під час приготування страв у повсякденному житті. Але зварити його правильно вдається не завжди, передають Патріоти України. Щоб гарнір не перетворився на клейку масу, треба скристатися одним...
Кава чудово поєднується із смаком різних спецій. Історія таких відкриттів почалась ще за часів східних купців. Вони першими помітили особливості прянощів, що вони здатні перебивати неприємні аромати. Правда, вони користувались цим методом, щоб збути зі...