Котлети – смачна м’ясна страва, яка ніяк не асоціюється у гурманів із солодким смаком. І все ж багато досвідчених кулінарів додають цукор як один з інгредієнтів котлетного фаршу, передають Патріоти України.
Кухарі та досвідчені господині додають трохи цукру в м’ясну основу з метою покращити смак та консистенцію майбутньої страви.
Однак важливо не переборщити з солодким компонентом, інакше страва буде просто зіпсована.
Що цукор дає котлетам
Наявність солодкого сипучого інгредієнта забезпечує котлетам неймовірну м’якість, ніжність та соковитість.
Страва буде чудово жуватися і танути в роті. При цьому зайвого солодкого присмаку відчуватися не буде, якщо дотримуватися правильного співвідношення компонентів.
Скільки цукру додавати
Якщо цукру буде замало, то котлети навряд чи набудуть достатньої соковитості. А ось надлишок цукру, напевно, зробить страву практично непридатною до вживання.
Щоб уникнути цих неприємних наслідків, потрібно дотримуватись найпростішого правила: на кіло м’ясної основи – не більше 1 ст. л. цукру.
Якщо котлети не розвалилися на сковороді, вийшли цілісні, м’які, ніжні і соковиті, то можна з упевненістю говорити про кулінарний успіх. Справа в тому, що приготувати ідеальну м’ясну страву досить складно. У багатьох випадках страва втрачає цілісність ...
Кожна друга людина на Землі обирає саме чай замість кави. До речі, цей напій більш популярний а Англії, а не на батьківщині - у Китаї, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Саме в чорному чаї є багато корисних елементів, які позитивно впливаю...