Навіщо класти апельсин у мікрохвильову піч - ось, що станеться всього за 30 секунд

Ніколи не пробували класти апельсин в мікрохвильову піч перед тим, як чистити його? Спробуйте і не пожалкуєте, передають Патріоти України.

Хоча розігрівати апельсин в мікрохвильовці може здатися дивним, але такий спосіб допоможе впоратися із щонайменше двома проблемами. Насамперед, завдяки розігріванню ви зможете зняти альбедо — це особливий білий шар шкірки у цитрусових, який часто гірчить і псує весь смак продукту. Крім того, з розігрітого апельсина набагато простіше вичавити свіжий сік.

До речі, такий лайфгак підходить також для грейпфрутів та мандарин.Як нагріти апельсин? Покладіть у мікрохвильову піч фрукт, встановіть найвищу температуру і увімкніть прилад на 30 секунд. Цього часу вистачить, щоб отримати всі переваги такого методу. Не забудьте зробити кілька надрізів чи проколів у шкірці, щоб апельсини не лопнули під час розігрівання.

Тепер можна дістати апельсини з мікрохвильової печі. Розрізавши фрукти, ви відразу помітите, наскільки легко і швидко відділилася біла шкірка від солодкої м'якоті.

Деякі кулінари радять завжди класти мандарини чи апельсини у мікрохвильову піч і розігрівати, якщо вам попалися кислуваті фрукти. Запевняють, що після такої процедури вони стануть солодшими. Однак, якщо ви розігріваєте мандарини, майте на увазі, що вони стануть на смак, наче варення.

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...