Запікання в духовці – один з найпопулярніших варіантів термічної обробки м’яса. Однак перед тим, як викласти м’ясні шматочки на деко, варто скористатися одним маловідомим лайфхаком, передають Патріоти України.
Йдеться про використання бананової шкірки. Досвідчені кулінари давно дійшли висновку: якщо разом із м’ясом у духовці буде знаходитись шкірка банана, то смак готової страви вийде набагато цікавішим.
Спочатку деко треба змастити олією. Після цього потрібно покласти на металевий лист бананову шкірку білою стороною догори. Далі потрібно викласти нарізане м’ясо. Шматочки слід розташувати так, щоб вони опинилися на шкірках бананів.
Після цього можна відправляти лист у духову шафу і починати приготування м’ясної страви. Завдяки банановій шкірці м’ясо стане набагато апетитнішим. Крім того, шматочки м’ясного продукту точно не пригорять до металевого листа. Готове блюдо вийде ідеальним: смачним, ніжним, рум’яним, без ознак обвуглювання та гіркуватості.
Розсипана сіль давно вважається прикметою, яка попереджає про неприємності або зраду. Народні прикмети та езотеричні практики надають цьому випадку особливе значення, передають Патріоти України. Зрада або обман Найпоширеніша прикмета каже: якщо сіль р...
Артеріальний тиск залежить не лише від способу життя, а й від того, що ми їмо. Деякі продукти здатні підвищувати тиск, навіть якщо ви вважаєте їх безпечними, передають Патріоти України. Сіль та солоні продукти Надмірне споживання солі — головна причин...