
Запікання в духовці – один з найпопулярніших варіантів термічної обробки м’яса. Однак перед тим, як викласти м’ясні шматочки на деко, варто скористатися одним маловідомим лайфхаком, передають Патріоти України.
Йдеться про використання бананової шкірки. Досвідчені кулінари давно дійшли висновку: якщо разом із м’ясом у духовці буде знаходитись шкірка банана, то смак готової страви вийде набагато цікавішим.
Спочатку деко треба змастити олією. Після цього потрібно покласти на металевий лист бананову шкірку білою стороною догори. Далі потрібно викласти нарізане м’ясо. Шматочки слід розташувати так, щоб вони опинилися на шкірках бананів.
Після цього можна відправляти лист у духову шафу і починати приготування м’ясної страви. Завдяки банановій шкірці м’ясо стане набагато апетитнішим. Крім того, шматочки м’ясного продукту точно не пригорять до металевого листа. Готове блюдо вийде ідеальним: смачним, ніжним, рум’яним, без ознак обвуглювання та гіркуватості.
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...