Борщ є одним із найскладніших у плані приготування, оскільки ідеальну страву під силу приготувати лише досвідченій господині, передають Патріоти України.
Важливо не тільки правильно вибрати список продуктів, але й знати певні секрети дуже смачної страви.
Не всі кулінари-початківці знають про те, що в борщ можна додавати натуральний томатний сік.
Навіщо це роблять досвідчені господарки?
Додавання додаткового інгредієнта виконує одночасно кілька функцій. Насамперед це чудова заміна томатної пасти, яку все одно рекомендують розводити з невеликою кількістю води.
Також сік допомагає борщу придбати та зберегти приємний червоний відтінок кольору, що вдається далеко не всім господиням.
Третя причина полягає у наданні страві характерної кислинки, яка має бути у борщу.
Як правильно ввести томатний сік?
Найкраще приготувати сік самостійно. Також допускається використання магазинного соку, але в нього має бути натуральний склад.
Додавати варто 1-2 склянки соку залежно від обсягу самого борщу.
Найкраще вливати рідину до засмажки, яка потім додається до борщу.
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...