
Борщ є одним із найскладніших у плані приготування, оскільки ідеальну страву під силу приготувати лише досвідченій господині, передають Патріоти України.
Важливо не тільки правильно вибрати список продуктів, але й знати певні секрети дуже смачної страви.
Не всі кулінари-початківці знають про те, що в борщ можна додавати натуральний томатний сік.
Навіщо це роблять досвідчені господарки?
Додавання додаткового інгредієнта виконує одночасно кілька функцій. Насамперед це чудова заміна томатної пасти, яку все одно рекомендують розводити з невеликою кількістю води.
Також сік допомагає борщу придбати та зберегти приємний червоний відтінок кольору, що вдається далеко не всім господиням.
Третя причина полягає у наданні страві характерної кислинки, яка має бути у борщу.
Як правильно ввести томатний сік?
Найкраще приготувати сік самостійно. Також допускається використання магазинного соку, але в нього має бути натуральний склад.
Додавати варто 1-2 склянки соку залежно від обсягу самого борщу.
Найкраще вливати рідину до засмажки, яка потім додається до борщу.
Дослідження Каліфорнійського університету в Ріверсайді показало, що часте споживання соєвої олії може призвести до значного збільшення ваги. Експерименти на мишах продемонстрували: тварини, яких годували їжею з великою кількістю соєвої олії, набирали в...
Як приготувати ідеальний компот із сухофруктів, передають Патріоти України. Компот із сухофруктів не потребує багатогодинного кип’ятіння – достатньо замочування та 15–20 хвилин варіння, після чого потрібно дати йому настоятися. Результат – ароматний, н...