Навіщо під час приготування борщу деякі господині додають томатний сік

Борщ є одним із найскладніших у плані приготування, оскільки ідеальну страву під силу приготувати лише досвідченій господині, передають Патріоти України.

Важливо не тільки правильно вибрати список продуктів, але й знати певні секрети дуже смачної страви.

Подробиці

Не всі кулінари-початківці знають про те, що в борщ можна додавати натуральний томатний сік.

Навіщо це роблять досвідчені господарки?

Додавання додаткового інгредієнта виконує одночасно кілька функцій. Насамперед це чудова заміна томатної пасти, яку все одно рекомендують розводити з невеликою кількістю води.

Також сік допомагає борщу придбати та зберегти приємний червоний відтінок кольору, що вдається далеко не всім господиням.

Третя причина полягає у наданні страві характерної кислинки, яка має бути у борщу.

Як правильно ввести томатний сік?

Найкраще приготувати сік самостійно. Також допускається використання магазинного соку, але в нього має бути натуральний склад.

Додавати варто 1-2 склянки соку залежно від обсягу самого борщу.

Найкраще вливати рідину до засмажки, яка потім додається до борщу.

Смакота! Як приготувати паштет з червоної квасолі

неділя, 20 квітень 2025, 18:30

Червона квасоля корисна для здоров’я – про це всі знають. Її можна додавати до м’ясних страв, в рагу чи робити з нею салати. Пропонуємо приготувати з квасолі паштет, який стане смачним перекусом або основою для бутербродів, передають Патріоти України. ...

Смакота! Рецепт печінкового торту, який всі шукають

неділя, 20 квітень 2025, 17:09

Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України. Для приготування...