
Борщ є одним із найскладніших у плані приготування, оскільки ідеальну страву під силу приготувати лише досвідченій господині, передають Патріоти України.
Важливо не тільки правильно вибрати список продуктів, але й знати певні секрети дуже смачної страви.
Не всі кулінари-початківці знають про те, що в борщ можна додавати натуральний томатний сік.
Навіщо це роблять досвідчені господарки?
Додавання додаткового інгредієнта виконує одночасно кілька функцій. Насамперед це чудова заміна томатної пасти, яку все одно рекомендують розводити з невеликою кількістю води.
Також сік допомагає борщу придбати та зберегти приємний червоний відтінок кольору, що вдається далеко не всім господиням.
Третя причина полягає у наданні страві характерної кислинки, яка має бути у борщу.
Як правильно ввести томатний сік?
Найкраще приготувати сік самостійно. Також допускається використання магазинного соку, але в нього має бути натуральний склад.
Додавати варто 1-2 склянки соку залежно від обсягу самого борщу.
Найкраще вливати рідину до засмажки, яка потім додається до борщу.
Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...
Гіпертонія - це хронічне захворювання, що характеризується стійким підвищенням артеріального тиску. Гіпертонія може призвести до інфаркту, інсульту, серцевої недостатності, а також ураження нирок, мозку та очей. Одним із простих засобів, який може полі...