Назва виправдовує себе на 100%: Рецепт дуже смачного яблучного пирога "Фантастика"

Сезон яблук у розпалі, тому з цих фруктів варто готувати різноманітні десерти. Пиріг "Фантастика" буде чудовою ідеєю. Тісто у цій страві дуже схоже на листкове, але за технологією значно простіше. І для того, щоб воно точно вийшло, потрібно додати один особливий інгредієнт.

Ідеєю приготування пирога поділилась kniga_pekarya_ на своїй сторінці в Instagram. Блогерка додає у тісто трохи алкоголю, тому воно розшаровується і стає схожим на листкове.

⠀Інгредієнти:

  • яблука – 3-4 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 60 г (1 ст. ложка борошна – 25 г)
  • цукор – 75 г (1 ст. ложка цукру – 25 г)
  • молоко – 100 мл
  • олія – 2 ст. л.
  • сода – ½ ч. л.
  • коньяк або горілка – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1.Яйця збити з цукром, додати молоко та олію і ще раз збити;

2. Борошно змішати з содою і додати в отриману суміш. Все добре перемішати – тісто має вийти дуже рідким. У нього за бажанням можна додати горілку або коньяк – вони сприяють розшаровуванню тіста.⠀

3. Яблука почистити і нарізати дуже тоненько – в цьому секрет такого пирога.

4. Нашатковані фрукти залити рідким тістом, обережно перемішати.

5. Все перекласти у силіконову форму з діркою посередині – у ній пиріг добре пропікається.

6. Готувати десерт у розігрітій духовці за температури 200 градусів 30-35 хвилин.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...