Гречана каша – гарнір популярний, але не всі господині знають, як приготувати гречку розсипчастою та смачною. Мало того, що гречка часто виходить рідкою, так ще й несмачною. З додаванням одного інгредієнта, гречка набуде насиченого та яскравого смаку, передають Патріоти України
Кухарі радять готувати гречку так: промити крупу, відкинути на друшляк, щоб стікла вода, потім висипати крупу на суху сковорідку і добре просушити.
Тепер гречку потрібно пересипати в каструлю, залити холодною водою 1:2, довести до кипіння, додати сіль до смаку, а потім зменшити вогонь, щоб крупа томилася.
Через 5-7 хвилин у каструлю потрібно додати шматочок вершкового масла та 1 столову ложку куркуми.
Потім потрібно щільно накрити каструлю кришкою, дати томитися ще 5 хвилин, вимкнути вогонь, обмотати каструлю рушником і почекати, поки крупа сама дійде до готовності. Виходить смачніше, ніж зазвичай!
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...