Названо інгредієнт, з яким гречка гарантовано буде смачною

Гречана каша – гарнір популярний, але не всі господині знають, як приготувати гречку розсипчастою та смачною. Мало того, що гречка часто виходить рідкою, так ще й несмачною. З додаванням одного інгредієнта, гречка набуде насиченого та яскравого смаку, передають Патріоти України

Подробиці

Кухарі радять готувати гречку так: промити крупу, відкинути на друшляк, щоб стікла вода, потім висипати крупу на суху сковорідку і добре просушити.

Тепер гречку потрібно пересипати в каструлю, залити холодною водою 1:2, довести до кипіння, додати сіль до смаку, а потім зменшити вогонь, щоб крупа томилася.

Через 5-7 хвилин у каструлю потрібно додати шматочок вершкового масла та 1 столову ложку куркуми.

Потім потрібно щільно накрити каструлю кришкою, дати томитися ще 5 хвилин, вимкнути вогонь, обмотати каструлю рушником і почекати, поки крупа сама дійде до готовності. Виходить смачніше, ніж зазвичай!

Джерело: ПростоВей

Це може здивувати! Названо чай, у якому кальцію у 22 рази більше, ніж у молоці

четвер, 23 січень 2025, 18:44

Чай з листя чорної шовковиці містить численні переваги для здоров’я. Він відомий через високий вміст кальцію, якого більше навіть ніж у молоці, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Великий вміст кальцію. Молочні продукти та певна...

Смакота! Омлетна запіканка з перцем, ковбасою та сиром

четвер, 23 січень 2025, 18:08

Приготуйте яєчну запіканку, додавши до неї перець, ковбаску, твердий сир та нарізаний кубиками хліб. Такий варіант її приготування ідеально підійде для великої родини, передають Патріоти України. Якщо у вас не виявилось ковбаси, можна замінити її сосис...