Любиш солодкий, "земляний" смак моркви? Спробуй її в рідкому вигляді! Морквяний сік - це концентрат вітамінів, антиоксидантів і мінералів. Завдяки видаленню твердих частинок поживні речовини краще засвоюються організмом, передають Патріоти України.
Найкраще — готувати сік вдома, без додавання цукру чи консервантів.
Підтримка імунітету
Поліпшення зору
Серцево-судинна система
Гідратація
Клітковина
Цукор і калорії
Бета-каротин
"Морквяний сік — це зручний спосіб підвищити вміст вітамінів A і C у раціоні. А сира морква — незамінна для довготривалого насичення та здоров’я кишківника," — кажуть експерти.
Ідеально — поєднувати обидва варіанти: сік для швидкої дії, моркву — для стабільної користі.
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...
Кофеїн - найпопулярніший стимулятор у світі, і про нього існує безліч міфів. У останні роки в індустрії здорового способу життя набирає популярність відкладене вживання кофеїну - звичка, яку пропагує нейробіолог доктор філософії Ендрю Хуберман, щоб уни...