Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України.
У чому полягають основні секрети ідеального курячого філе
Сковорода
Якщо ви любите запікати курячу грудку в духовці, то вам буде складно досягти потрібного рівня соковитості. Тільки сковорідка допоможе надати м‘ясу скоринки, яка не дасть випаруватись м’ясному соку. Тому краще вибирати смаження, якщо ви хочете приготувати якісне куряче філе.
Правильна підготовка
Куряче філе потребує особливого маринаду, який допоможе м’ясу залишатися смачним та соковитим. Наприклад, можна скуштувати рецепт дуже поширеного маринаду.
Для цього потрібно з’єднати по великій ложці гірчиці, крохмалю та олії. Далі вводимо маленьку ложку апельсинового соку, додаємо сіль та прянощі. Якщо ви хочете добитися ще цікавішого смаку та аромату, то додайте трохи свіжого апельсинового соку.
Правильна техніка смаження
Для приготування курячого філе варто використовувати звичайну рослинну олію, яка прогрівається перед приготуванням. Кладемо на сковорідку птицю, чекаємо появи скоринки. Після цього потрібно буде лише один раз перевернути філе. В самому кінці додаємо невеликий шматочок вершкового масла для ще більшої соковитості та приємного смаку.
Їсти по два яблука щодня загалом дуже корисно для здоров’я, ось що може статися, передають Патріоти України. Але:
Деякі господині рідко готують печінку з однієї простої причини: субпродукт рідко виходить м’яким і смачним. Однак продукт сам по собі не є жорстким: якщо печінку правильно підготувати, вона завжди виходить апетитною, передають Патріоти України. Тому ва...