
Інгредієнти:
Додатково:
Важливо: усі інгредієнти повинні бути холодними!
Спосіб приготування:
1. Дріжджі залити теплим молоком. Додати 1 ч. л. цукру та 2 ст. л. борошна. Перемішати та залишити на 10 хвилин.
2. Решту борошна змішати з цукром та сіллю. Додати до суміші дріжджі з молоком. Перемішати.
3. Поступово додати яйця. Вимішувати тісто на низьких обертах 4 хвилини, потім – 6 хвилин.
4. Поступово додати масло, продовжуючи вимішувати тісто до однорідності.
5. Змазати глибоку миску маслом, покласти тісто та накрити харчовою плівкою. Залишити на ніч у холодильнику.
6. Розділити тісто на 2 частини, викласти у форми та залишити у духовці на 1 годину при температурі 37 градусів.
7. Розігріти духовку до температури 180 градусів. Верх бріоші змазати збитим жовтком із молоком. Випікати 18-20 хвилин.
8. Бріош охолодити приблизно 10 хвилин у формі, після чого покласти на решітку.
Все більше людей починають день з кави, відкладаючи сніданок. Дослідження з Mass General Brigham (Бостон) показало, що пізні сніданки підвищують ризик смерті та серцевих проблем, передають Патріоти України. Причина – порушення режиму харчування та пізн...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні, вона допомагає і готувати страви, і краще їх зберігати. Але чи можна використовувати цей матеріал у популярних нині аерогрилях, передають Патріоти України. Ключові поради з цього приводу дало видання Sl...