Інгредієнти:
Додатково:
Важливо: усі інгредієнти повинні бути холодними!
Спосіб приготування:
1. Дріжджі залити теплим молоком. Додати 1 ч. л. цукру та 2 ст. л. борошна. Перемішати та залишити на 10 хвилин.
2. Решту борошна змішати з цукром та сіллю. Додати до суміші дріжджі з молоком. Перемішати.
3. Поступово додати яйця. Вимішувати тісто на низьких обертах 4 хвилини, потім – 6 хвилин.
4. Поступово додати масло, продовжуючи вимішувати тісто до однорідності.
5. Змазати глибоку миску маслом, покласти тісто та накрити харчовою плівкою. Залишити на ніч у холодильнику.
6. Розділити тісто на 2 частини, викласти у форми та залишити у духовці на 1 годину при температурі 37 градусів.
7. Розігріти духовку до температури 180 градусів. Верх бріоші змазати збитим жовтком із молоком. Випікати 18-20 хвилин.
8. Бріош охолодити приблизно 10 хвилин у формі, після чого покласти на решітку.
Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...