Перевірити натуральність олії можна за допомогою кількох простих лайфхаків у домашніх умовах. Ось декілька способів, передають Патріоти України
Поставте пляшку олії в холодильник на кілька годин:
Натуральна олія – загусне або з’явиться осад.
Фальсифікат – залишиться рідкою, якщо містить домішки рафінованих або штучних жирів.
Змочіть гніт ватного диска в олії та підпаліть:
Чиста олія – горітиме рівним полум’ям без тріску.
Підробка – може коптити, тріщати через наявність домішок.
Капніть трохи олії в склянку з холодною водою:
Натуральна олія – збирається в окремі краплі та не розчиняється.
Фальсифікат – може залишати мутний слід або змішуватися з водою.
Намочіть шматочок білого хліба в олії:
Якісна олія – хліб стане м’яким.
Погана олія – хліб може швидко висохнути та стати твердим через домішки.
Натуральна олія має містити лише 100% олію без домішок.
Уникати продуктів із позначками "олія із суміші" або "олія з додаванням..."
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...