Перевірити натуральність олії можна за допомогою кількох простих лайфхаків у домашніх умовах. Ось декілька способів, передають Патріоти України
Поставте пляшку олії в холодильник на кілька годин:
Натуральна олія – загусне або з’явиться осад.
Фальсифікат – залишиться рідкою, якщо містить домішки рафінованих або штучних жирів.
Змочіть гніт ватного диска в олії та підпаліть:
Чиста олія – горітиме рівним полум’ям без тріску.
Підробка – може коптити, тріщати через наявність домішок.
Капніть трохи олії в склянку з холодною водою:
Натуральна олія – збирається в окремі краплі та не розчиняється.
Фальсифікат – може залишати мутний слід або змішуватися з водою.
Намочіть шматочок білого хліба в олії:
Якісна олія – хліб стане м’яким.
Погана олія – хліб може швидко висохнути та стати твердим через домішки.
Натуральна олія має містити лише 100% олію без домішок.
Уникати продуктів із позначками "олія із суміші" або "олія з додаванням..."
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...