Не долавайте до котлет цей інгредієнт! Так вони будуть смачними і ніжними

Котлети – улюблена страва і дорослих, і дітей. Якщо вам не подобається панірувати котлети, ви цілком можете обійтися без цього етапу в їх приготуванні. Новий рецепт курячих котлет сподобається вам і вашим рідним за смаком, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Фарш з курячого м’яса – 500 г.
  • Овочі: картопля, кабачки, цибуля, морква – 500 г.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – ½ склянка.
  • Манна крупа – 1 ст. ложка.
  • Соняшникова олія.
  • Сіль, перець – за смаком.

Як приготувати котлети з курячого фаршу

Взяти курячий фарш (або приготувати його заздалегідь). Через м’ясорубку пропустити зазначені в інгредієнтах овочі. Необов’язково використовувати весь список – можна взяти 1-2 овочі. Цього буде достатньо для котлет.

Відправити овочі в підготовлений фарш, додати яйце, молоко, сіль, перець (за бажанням). Старанно перемішати масу. У фіналі всипати манку.

Сформувати котлети, викласти на сковорідку (попередньо политу олією і розпечену) і смажити на середньому полум’ї з обох боків до рум’яного кольору. На гарнір підійдуть каші, картопляне пюре, салати, макаронні вироби.

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...