Не долавайте до котлет цей інгредієнт! Так вони будуть смачними і ніжними

Котлети – улюблена страва і дорослих, і дітей. Якщо вам не подобається панірувати котлети, ви цілком можете обійтися без цього етапу в їх приготуванні. Новий рецепт курячих котлет сподобається вам і вашим рідним за смаком, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Фарш з курячого м’яса – 500 г.
  • Овочі: картопля, кабачки, цибуля, морква – 500 г.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – ½ склянка.
  • Манна крупа – 1 ст. ложка.
  • Соняшникова олія.
  • Сіль, перець – за смаком.

Як приготувати котлети з курячого фаршу

Взяти курячий фарш (або приготувати його заздалегідь). Через м’ясорубку пропустити зазначені в інгредієнтах овочі. Необов’язково використовувати весь список – можна взяти 1-2 овочі. Цього буде достатньо для котлет.

Відправити овочі в підготовлений фарш, додати яйце, молоко, сіль, перець (за бажанням). Старанно перемішати масу. У фіналі всипати манку.

Сформувати котлети, викласти на сковорідку (попередньо политу олією і розпечену) і смажити на середньому полум’ї з обох боків до рум’яного кольору. На гарнір підійдуть каші, картопляне пюре, салати, макаронні вироби.

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...