Не долавайте до котлет цей інгредієнт! Так вони будуть смачними і ніжними

Котлети – улюблена страва і дорослих, і дітей. Якщо вам не подобається панірувати котлети, ви цілком можете обійтися без цього етапу в їх приготуванні. Новий рецепт курячих котлет сподобається вам і вашим рідним за смаком, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Фарш з курячого м’яса – 500 г.
  • Овочі: картопля, кабачки, цибуля, морква – 500 г.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – ½ склянка.
  • Манна крупа – 1 ст. ложка.
  • Соняшникова олія.
  • Сіль, перець – за смаком.

Як приготувати котлети з курячого фаршу

Взяти курячий фарш (або приготувати його заздалегідь). Через м’ясорубку пропустити зазначені в інгредієнтах овочі. Необов’язково використовувати весь список – можна взяти 1-2 овочі. Цього буде достатньо для котлет.

Відправити овочі в підготовлений фарш, додати яйце, молоко, сіль, перець (за бажанням). Старанно перемішати масу. У фіналі всипати манку.

Сформувати котлети, викласти на сковорідку (попередньо политу олією і розпечену) і смажити на середньому полум’ї з обох боків до рум’яного кольору. На гарнір підійдуть каші, картопляне пюре, салати, макаронні вироби.

Буде смакота! Як готувати котлети, щоб були пишні, а не збиті та сухі

понеділок, 12 травень 2025, 18:09

Під час приготування котлет іноді буває, що готові м’ясні вироби плоскі та збиті. На смак досить сухі та жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. Як цього уникнути або що робити, якщо так сталося? Ділимося порадами з досвіду, передають Патріоти У...

А ви це знали? Чому в квашеній капусті з’являється гіркота

понеділок, 12 травень 2025, 17:08

У квашеній капусті багато вітамінів, тому така закуска вважається дуже корисною, особливо в осінньо-зимовий сезон. Господині вважають за краще робити такі заготівлі самостійно. Але тут важливо пам’ятати про деякі нюанси, щоб капуста була ароматною, хру...