Котлети – улюблена страва і дорослих, і дітей. Якщо вам не подобається панірувати котлети, ви цілком можете обійтися без цього етапу в їх приготуванні. Новий рецепт курячих котлет сподобається вам і вашим рідним за смаком, передають Патріоти України.
Взяти курячий фарш (або приготувати його заздалегідь). Через м’ясорубку пропустити зазначені в інгредієнтах овочі. Необов’язково використовувати весь список – можна взяти 1-2 овочі. Цього буде достатньо для котлет.
Відправити овочі в підготовлений фарш, додати яйце, молоко, сіль, перець (за бажанням). Старанно перемішати масу. У фіналі всипати манку.
Сформувати котлети, викласти на сковорідку (попередньо политу олією і розпечену) і смажити на середньому полум’ї з обох боків до рум’яного кольору. На гарнір підійдуть каші, картопляне пюре, салати, макаронні вироби.
Відмова від кави може дати кілька відчутних ефектів, і вони залежать від того, наскільки регулярно ви її вживали раніше, передають Патріоти України.
Смажена курка - класика домашньої кухні, але часто вона виходить сухою або без смаку. Експерти розповіли, як зробити курку соковитою, ароматною і з хрусткою скоринкою, передають Патріоти України. Перед смаженням замаринуйте курку. Для цього можна викор...