Котлети – улюблена страва і дорослих, і дітей. Якщо вам не подобається панірувати котлети, ви цілком можете обійтися без цього етапу в їх приготуванні. Новий рецепт курячих котлет сподобається вам і вашим рідним за смаком, передають Патріоти України.
Взяти курячий фарш (або приготувати його заздалегідь). Через м’ясорубку пропустити зазначені в інгредієнтах овочі. Необов’язково використовувати весь список – можна взяти 1-2 овочі. Цього буде достатньо для котлет.
Відправити овочі в підготовлений фарш, додати яйце, молоко, сіль, перець (за бажанням). Старанно перемішати масу. У фіналі всипати манку.
Сформувати котлети, викласти на сковорідку (попередньо политу олією і розпечену) і смажити на середньому полум’ї з обох боків до рум’яного кольору. На гарнір підійдуть каші, картопляне пюре, салати, макаронні вироби.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...