Більшість з нас відразу ставлять масло в холодильник після покупок. Але експерти зі зменшення харчових відходів шокують - тримати масло поза холодильником набагато корисніше! Виявляється, правильне зберігання масла при кімнатній температурі не лише продовжує його свіжість, а й робить його м’якшим і зручнішим у використанні, передають Патріоти України.
Фахівці Wheeldon Brothers пояснюють: солоне масло можна тримати до 14 днів у спеціальній маслянці з кришкою, в прохолодному, захищеному від сонця місці, далеко від плити та вікон. Низький вміст вологи та білка робить масло менш привабливим для бактерій і цвілі, ніж інші молочні продукти, тому воно не псується так швидко, як думають. Головне — ніколи не залишайте масло відкритим і не зберігайте його в оригінальній восковій обгортці, адже це провокує розвиток бактерій. Пам’ятайте: правильно зберігати масло — значить менше витрачати і не марнувати їжу!
Осінні холоди змушують шукати способи захистити організм від сезонних хвороб. Одним із найефективніших засобів стає натуральний настій із ладанника - рослини, відомої з давніх часів. Він не лише зміцнює імунітет, а й допомагає боротися з простудними та...
Зрізані квіти - один із найпоширеніших подарунків, але чи дійсно вони приносять користь дому? Відповідь фен-шуй несподівана: не всі букети корисні для вашої енергетики, особливо якщо їх ставити у спальні, передають Патріоти України. У китайській філосо...