Більшість з нас відразу ставлять масло в холодильник після покупок. Але експерти зі зменшення харчових відходів шокують - тримати масло поза холодильником набагато корисніше! Виявляється, правильне зберігання масла при кімнатній температурі не лише продовжує його свіжість, а й робить його м’якшим і зручнішим у використанні, передають Патріоти України.
Фахівці Wheeldon Brothers пояснюють: солоне масло можна тримати до 14 днів у спеціальній маслянці з кришкою, в прохолодному, захищеному від сонця місці, далеко від плити та вікон. Низький вміст вологи та білка робить масло менш привабливим для бактерій і цвілі, ніж інші молочні продукти, тому воно не псується так швидко, як думають. Головне — ніколи не залишайте масло відкритим і не зберігайте його в оригінальній восковій обгортці, адже це провокує розвиток бактерій. Пам’ятайте: правильно зберігати масло — значить менше витрачати і не марнувати їжу!
Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...
Розчинна кава - зручний варіант для тих, хто хоче швидко збадьоритися. Але за зручністю часто ховається різниця у якості, яка може вплинути не лише на смак, а й на здоров’я. Як відрізнити добрий продукт від сурогату . пояснюємо простими словами, переда...