
Більшість з нас відразу ставлять масло в холодильник після покупок. Але експерти зі зменшення харчових відходів шокують - тримати масло поза холодильником набагато корисніше! Виявляється, правильне зберігання масла при кімнатній температурі не лише продовжує його свіжість, а й робить його м’якшим і зручнішим у використанні, передають Патріоти України.
Фахівці Wheeldon Brothers пояснюють: солоне масло можна тримати до 14 днів у спеціальній маслянці з кришкою, в прохолодному, захищеному від сонця місці, далеко від плити та вікон. Низький вміст вологи та білка робить масло менш привабливим для бактерій і цвілі, ніж інші молочні продукти, тому воно не псується так швидко, як думають. Головне — ніколи не залишайте масло відкритим і не зберігайте його в оригінальній восковій обгортці, адже це провокує розвиток бактерій. Пам’ятайте: правильно зберігати масло — значить менше витрачати і не марнувати їжу!
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...