Не кожна господиня знає! Навіщо до вінегрету додавати столову ложку молока

Здавалося б, а що може бути спільного між популярним салатом з буряка та молоком, передають Патріоти України.

Однак деякі господині, які мають величезний досвід роботи на кухні, знають: при правильному використанні молочний інгредієнт не просто не зіпсує страву, а й зробить її ще смачнішою.

Кулінари-початківці турбуються з приводу того, що після додавання молока салат скисне. Таке може статися, але лише в тому разі, якщо порушити головне правило.

У вінегрет не потрібно додавати велику кількість молока. Цілком вистачить однієї чайної ложки цього напою на одну порцію. Перевищувати цей показник не варто.

Що молоко дасть вінегрету

За рахунок незвичного компонента страва стане набагато соковитішою.

Крім того, салат стане набуде нестандартну солодку смакову «нотку».

У результаті вінегрет, який зазвичай не викликає “фурору” за святковим столом, перетвориться на одну з головних “родзинок” застілля за рахунок свого незвичайного смаку.

Джерело: ПростоВей

Смакота! Як приготувати суп з фрикадельками та зеленим горошком

понеділок, 14 квітень 2025, 8:12

Як казали всім в дитинстві: «Суп треба їсти кожен день!». Якщо ви теж притримуєтесь цієї думки або просто любите перші страви, пропонуємо вам рецепт ніжного та смачного супу з зеленим горошком та фрикадельками. З такими інгредієнтами він навіть звучить...

Є секрет! Як замаринувати відбивні, щоб були соковиті

понеділок, 14 квітень 2025, 7:13

Якщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України. М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це...