Не кожна господиня знає! Ось як можна освіжити сухий хліб

Іноді магазинному хлібу достатньо кілька годин провести на кухні без відповідного пакування для того, щоб засохнути. Вживати такий продукт навряд чи виникне бажання, передають Патріоти України.

Як правило, здебільшого господині знають, як можна використовувати продукт. Найчастіше сухий хліб використовується для приготування домашньої паніровки. Це дуже гідний спосіб використання сухарів.

Однак його завжди можна знову зробити м’яким.

Як цього досягти?

Є дуже дієвий та простий спосіб. Потрібно хліб розігріти на пару каструлі кип’ятимо воду. Наберіть небагато води в каструлю, а зверху поставте друшляк, з викладеним хлібом.

Для того, щоб процедура була ефективнішою, прикриваємо виріб кришкою. Через 3-4 хвилини можна сміливо споживати м’який хліб. На якість виробу цей метод ніяк не вплине.

Ефект здивує навіть досвідчених господинь! Навіщо додавати в борщ вершкове масло

субота, 5 жовтень 2024, 9:12

Борщ – національна українська страва, яка просто ідеальна для обіду. Смачний та ароматний борщик викликає апетит у багатьох просто своїм виглядом, передають Патріоти Українию. Але при цьому кожна господиня має свій особливий секрет приготування такої с...

Не відірватися! Пухкі бублики із сирного тіста - неймовірна смакота

субота, 5 жовтень 2024, 8:10

Якщо вдома залежався сир, а ви не знаєте, що з нього приготувати, то цей рецепт саме для вас. Дуже смачна й поживна випічка замість фаст-фуду, передають Патріоти України. Інгредієнти250 г кисломолочного сиру1 яйце й 1 білок0,5 ч. л. солі100 г твердого ...