Не купуйте "Баунті" у магазині: Рецепт домашніх шоколадно-кокосових батончиків із бананом

Відомий шоколадний батончик "Баунті" можна легко приготувати в домашніх умовах. Його можна взяти із собою на перекус і дати дитині в школу. А найголовніше те, що всі інгредієнти натуральні, тому ви точно будете впевнені у свіжості та якості продукту. Ідеєю приготування таких солодощів поділилась відома українська кондитерка Ліза Глінська на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • банан – 100 г
  • кокосова стружка – 100 г
  • кокосова олія – 40 г
  • арахісова паста – 70 г
  • кокосове молоко або вода – 20 мл

Спосіб приготування:

1. Блендером перебити банан з арахісовою пастою і гарячою кокосовою олією до стану пюре.

2. Маса повинна бути гладкою та однорідною. Якщо жир відшаровується – можна додати 20 мл кокосового молока або води.

3. Знову збити. Маса повинна за консистенцію бути подібною на емульсію.

4. Її потрібно з'єднати з кокосовою стружкою і перемішати.

5. Сформувати батончики або круглі цукерки.

6. Викласти на дощечку з пергаментом, залишити в холодильнику на 5-6 годин. Шоколад розтопити і покрити ним батончики.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...