Відомий шоколадний батончик "Баунті" можна легко приготувати в домашніх умовах. Його можна взяти із собою на перекус і дати дитині в школу. А найголовніше те, що всі інгредієнти натуральні, тому ви точно будете впевнені у свіжості та якості продукту. Ідеєю приготування таких солодощів поділилась відома українська кондитерка Ліза Глінська на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Блендером перебити банан з арахісовою пастою і гарячою кокосовою олією до стану пюре.
2. Маса повинна бути гладкою та однорідною. Якщо жир відшаровується – можна додати 20 мл кокосового молока або води.
3. Знову збити. Маса повинна за консистенцію бути подібною на емульсію.
4. Її потрібно з'єднати з кокосовою стружкою і перемішати.
5. Сформувати батончики або круглі цукерки.
6. Викласти на дощечку з пергаментом, залишити в холодильнику на 5-6 годин. Шоколад розтопити і покрити ним батончики.
Банани - один із найулюбленіших фруктів у світі, і більшість із нас їсть їх майже щодня, не замислюючись про деталі. Та виявляється, ступінь стиглості цього фрукта може суттєво впливати на його поживну цінність і користь для організму, передають Патріо...
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...