
Смачний мармелад готується дуже швидко і легко. Крім того, для процесу потрібні лише три доступних інгредієнти: сік, цукор і желатин. За бажанням можна додати лимонну кислоту, щоб цукерки були свіжішими та збалансованими на смак. Це, безумовно, одні з найкращих ласощів, які ви можете приготувати для своїх близьких!
У каструлі з товстим дном змішайте сік, цукор і желатин і залиште набухати.
Після того, як желатин набухне, нагрійте суміш на середньому вогні, постійно помішуючи. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть, помішуючи, до однорідності. Коли желатин повністю розчиниться, зніміть каструлю з вогню.
Вибрану форму змастіть рослинною олією і вилийте в неї підготовлену масу через сито. Дайте масі охолонути до кімнатної температури, потім накрийте плівкою і поставте в холодильник до застигання, приблизно на 2 години.Охолоджений мармелад акуратно вийміть з форми та наріжте шматочками.
Смачні та яскраві мармеладні цукерки готові! Зробити такі домашні ласощі зовсім нескладно, їх можна красиво упакувати та використати у якості подарунка. Смачного!
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...