Не купуйте більше "хімічні" магазинні: Рецепт домашніх мармеладних цукерок лише з трьох інгредієнтів

Мармеладні цукерки змушують серця багатьох ласунів битися прискорено.Улюблені з дитинства ласощі, точно будуть ще смачнішими, якщо зробити їх самостійно. Домашні мармеладні цукерки – справжнє відкриття для тих, хто не може жити без солодощів, але хоче обмежити споживання хімічних барвників та ароматизаторів. Можна приготувати цукерки з будь-якого соку, або компоту і сміливо пригощати малюків, радять Патріоти України.

Смачний мармелад готується дуже швидко і легко. Крім того, для процесу потрібні лише три доступних інгредієнти: сік, цукор і желатин. За бажанням можна додати лимонну кислоту, щоб цукерки були свіжішими та збалансованими на смак. Це, безумовно, одні з найкращих ласощів, які ви можете приготувати для своїх близьких!

Вам знадобиться:

  • Вишневий, або будь-який інший сік 300 мл
  • Цукор 160 г
  • Желатин 40 г

Приготування:

У каструлі з товстим дном змішайте сік, цукор і желатин і залиште набухати.

Після того, як желатин набухне, нагрійте суміш на середньому вогні, постійно помішуючи. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть, помішуючи, до однорідності. Коли желатин повністю розчиниться, зніміть каструлю з вогню.

Вибрану форму змастіть рослинною олією і вилийте в неї підготовлену масу через сито. Дайте масі охолонути до кімнатної температури, потім накрийте плівкою і поставте в холодильник до застигання, приблизно на 2 години.

Охолоджений мармелад акуратно вийміть з форми та наріжте шматочками.

Смачні та яскраві мармеладні цукерки готові! Зробити такі домашні ласощі зовсім нескладно, їх можна красиво упакувати та використати у якості подарунка. Смачного!

Смакота! ТОП-3 продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

п’ятниця, 11 квітень 2025, 10:13

Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон, передають Патріоти України...

ТОП-3 прості хитрощі, які допоможуть приготувати картоплю з апетитною скоринкою

п’ятниця, 11 квітень 2025, 9:12

При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребуваною та популярною, передають...