Не купуйте більше "хімічні" магазинні: Рецепт домашніх мармеладних цукерок лише з трьох інгредієнтів

Мармеладні цукерки змушують серця багатьох ласунів битися прискорено.Улюблені з дитинства ласощі, точно будуть ще смачнішими, якщо зробити їх самостійно. Домашні мармеладні цукерки – справжнє відкриття для тих, хто не може жити без солодощів, але хоче обмежити споживання хімічних барвників та ароматизаторів. Можна приготувати цукерки з будь-якого соку, або компоту і сміливо пригощати малюків, радять Патріоти України.

Смачний мармелад готується дуже швидко і легко. Крім того, для процесу потрібні лише три доступних інгредієнти: сік, цукор і желатин. За бажанням можна додати лимонну кислоту, щоб цукерки були свіжішими та збалансованими на смак. Це, безумовно, одні з найкращих ласощів, які ви можете приготувати для своїх близьких!

Вам знадобиться:

  • Вишневий, або будь-який інший сік 300 мл
  • Цукор 160 г
  • Желатин 40 г

Приготування:

У каструлі з товстим дном змішайте сік, цукор і желатин і залиште набухати.

Після того, як желатин набухне, нагрійте суміш на середньому вогні, постійно помішуючи. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть, помішуючи, до однорідності. Коли желатин повністю розчиниться, зніміть каструлю з вогню.

Вибрану форму змастіть рослинною олією і вилийте в неї підготовлену масу через сито. Дайте масі охолонути до кімнатної температури, потім накрийте плівкою і поставте в холодильник до застигання, приблизно на 2 години.

Охолоджений мармелад акуратно вийміть з форми та наріжте шматочками.

Смачні та яскраві мармеладні цукерки готові! Зробити такі домашні ласощі зовсім нескладно, їх можна красиво упакувати та використати у якості подарунка. Смачного!

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...