Не купуйте більше "хімічні" магазинні: Рецепт домашніх мармеладних цукерок лише з трьох інгредієнтів

Мармеладні цукерки змушують серця багатьох ласунів битися прискорено.Улюблені з дитинства ласощі, точно будуть ще смачнішими, якщо зробити їх самостійно. Домашні мармеладні цукерки – справжнє відкриття для тих, хто не може жити без солодощів, але хоче обмежити споживання хімічних барвників та ароматизаторів. Можна приготувати цукерки з будь-якого соку, або компоту і сміливо пригощати малюків, радять Патріоти України.

Смачний мармелад готується дуже швидко і легко. Крім того, для процесу потрібні лише три доступних інгредієнти: сік, цукор і желатин. За бажанням можна додати лимонну кислоту, щоб цукерки були свіжішими та збалансованими на смак. Це, безумовно, одні з найкращих ласощів, які ви можете приготувати для своїх близьких!

Вам знадобиться:

  • Вишневий, або будь-який інший сік 300 мл
  • Цукор 160 г
  • Желатин 40 г

Приготування:

У каструлі з товстим дном змішайте сік, цукор і желатин і залиште набухати.

Після того, як желатин набухне, нагрійте суміш на середньому вогні, постійно помішуючи. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть, помішуючи, до однорідності. Коли желатин повністю розчиниться, зніміть каструлю з вогню.

Вибрану форму змастіть рослинною олією і вилийте в неї підготовлену масу через сито. Дайте масі охолонути до кімнатної температури, потім накрийте плівкою і поставте в холодильник до застигання, приблизно на 2 години.

Охолоджений мармелад акуратно вийміть з форми та наріжте шматочками.

Смачні та яскраві мармеладні цукерки готові! Зробити такі домашні ласощі зовсім нескладно, їх можна красиво упакувати та використати у якості подарунка. Смачного!

Не робіть так! Основна помилка у приготуванні картопляного пюре, яку допускають 90% господарок

вівторок, 7 травень 2024, 11:14

Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів, передають Патріоти України. . Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко....

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині розігрівають апельсин і лимон у мікрохвильовій печі

вівторок, 7 травень 2024, 10:12

Мікрохвильова піч зайняла почесне місце на нашій кухні. Поки спеціалісти ведуть суперечку, корисна чи шкідлива їжа, приготована в НВЧ, ми активно використовуємо всі її можливості, передають Патріоти України. Так деякі кухарі поміщають у мікрохвильовку ...