Сезон яблучних пирогів триває, а урізноманітнити цей чудовий час можна десертом із кокосовими нотками. Пиріг готується прямо на деку, але не лякайтеся його розмірів, ви не помітите, як десерт розлетиться, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для штрейзеля:
Приготування:
Чистимо яблука, ріжемо кубиками, складаємо в сковороду чи сотейник. Додаємо сік одного лимона та цукор, тушкуємо на невеликому вогні до розм'якшення яблук.
Для тіста змішуємо сухі інгредієнти, додаємо масло, потім по одному вводимо яйця. Наприкінці додаємо молоко та замішуємо тісто.
Готове тісто виливаємо на застелене пергаментним папером деко і відправляємо на 10 хвилин у розігріту до 180°C духовку.
У цей час готуємо кокосовий штрейзель (крихту): змішуємо всі інгредієнти до бажаної консистенції - тісто має стискатися в кулаку і тримати форму.
Дістаємо корж із духовки, викладаємо на нього яблука, зверху посипаємо кокосовою крихтою. Печемо пиріг, поки він не зарум'яниться. Смачного!
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...
Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...