Сезон яблучних пирогів триває, а урізноманітнити цей чудовий час можна десертом із кокосовими нотками. Пиріг готується прямо на деку, але не лякайтеся його розмірів, ви не помітите, як десерт розлетиться, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для штрейзеля:
Приготування:
Чистимо яблука, ріжемо кубиками, складаємо в сковороду чи сотейник. Додаємо сік одного лимона та цукор, тушкуємо на невеликому вогні до розм'якшення яблук.
Для тіста змішуємо сухі інгредієнти, додаємо масло, потім по одному вводимо яйця. Наприкінці додаємо молоко та замішуємо тісто.
Готове тісто виливаємо на застелене пергаментним папером деко і відправляємо на 10 хвилин у розігріту до 180°C духовку.
У цей час готуємо кокосовий штрейзель (крихту): змішуємо всі інгредієнти до бажаної консистенції - тісто має стискатися в кулаку і тримати форму.
Дістаємо корж із духовки, викладаємо на нього яблука, зверху посипаємо кокосовою крихтою. Печемо пиріг, поки він не зарум'яниться. Смачного!
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...