Це один з найпростіших і швидких способів приготування пельменів. Дуже виручає, коли немає часу, передають Патріоти України.
Погодьтеся, що коли обідати збирається одна людина, то вкрай недоцільно ставити на плиту цілу каструлю з водою, доводити її до кипіння, щоб потім там варити 10-15 пельменів. На це буде потрібно дуже багато часу і непотрібних витрат сил. Можна зробити набагато простіше.
Отже, якщо вам потрібно нагодувати, наприклад, тільки чоловіка, який забіг з роботи на обід без попередження, робимо наступним чином. За цим рецептом можна готувати як домашні пельмені, так і куплені в магазині.
Крок 1
Глибоку тарілку змащуємо вершковим маслом.
Крок 2
Викладаємо в один шар пельмені. Якраз вміщається 12-15 штук.
Крок 3
Посипаємо їх спеціями і трохи сіллю.
Крок 4
Заливаємо крутим окропом, приблизно на ½ від пельменів.
Крок 5
Прибираємо в мікрохвильовку на 4-5 хвилин.
Крок 6
Залишилося дістати пельмені і перевернути кожен. Щоб друга половинка виявилася в бульйоні. Можна поставити в мікрохвильовку ще на хвилину, якщо є сумніви що пельмені не готові.
Але найчастіше такого не трапляється. Дуже швидкий і простий спосіб, погодьтеся. І справжня паличка-виручалочка, коли немає часу, а когось потрібно терміново нагодувати. Візьміть даний спосіб на озброєння, в житті може статися всяке, по-любому стане в нагоді. Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...