Не потрібно смажити та варити! Як приготувати пельмені без каструль та сковорідок за 5 хвилин

Це один з найпростіших і швидких способів приготування пельменів. Дуже виручає, коли немає часу, передають Патріоти України.

Погодьтеся, що коли обідати збирається одна людина, то вкрай недоцільно ставити на плиту цілу каструлю з водою, доводити її до кипіння, щоб потім там варити 10-15 пельменів. На це буде потрібно дуже багато часу і непотрібних витрат сил. Можна зробити набагато простіше.

Отже, якщо вам потрібно нагодувати, наприклад, тільки чоловіка, який забіг з роботи на обід без попередження, робимо наступним чином. За цим рецептом можна готувати як домашні пельмені, так і куплені в магазині.

Крок 1

Глибоку тарілку змащуємо вершковим маслом.

Крок 2

Викладаємо в один шар пельмені. Якраз вміщається 12-15 штук.

Крок 3

Посипаємо їх спеціями і трохи сіллю.

Крок 4

Заливаємо крутим окропом, приблизно на ½ від пельменів.

Крок 5

Прибираємо в мікрохвильовку на 4-5 хвилин.

Крок 6

Залишилося дістати пельмені і перевернути кожен. Щоб друга половинка виявилася в бульйоні. Можна поставити в мікрохвильовку ще на хвилину, якщо є сумніви що пельмені не готові.

Але найчастіше такого не трапляється. Дуже швидкий і простий спосіб, погодьтеся. І справжня паличка-виручалочка, коли немає часу, а когось потрібно терміново нагодувати. Візьміть даний спосіб на озброєння, в житті може статися всяке, по-любому стане в нагоді. Смачного!

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...