Не потрібно смажити та варити! Як приготувати пельмені без каструль та сковорідок за 5 хвилин

Це один з найпростіших і швидких способів приготування пельменів. Дуже виручає, коли немає часу, передають Патріоти України.

Погодьтеся, що коли обідати збирається одна людина, то вкрай недоцільно ставити на плиту цілу каструлю з водою, доводити її до кипіння, щоб потім там варити 10-15 пельменів. На це буде потрібно дуже багато часу і непотрібних витрат сил. Можна зробити набагато простіше.

Отже, якщо вам потрібно нагодувати, наприклад, тільки чоловіка, який забіг з роботи на обід без попередження, робимо наступним чином. За цим рецептом можна готувати як домашні пельмені, так і куплені в магазині.

Крок 1

Глибоку тарілку змащуємо вершковим маслом.

Крок 2

Викладаємо в один шар пельмені. Якраз вміщається 12-15 штук.

Крок 3

Посипаємо їх спеціями і трохи сіллю.

Крок 4

Заливаємо крутим окропом, приблизно на ½ від пельменів.

Крок 5

Прибираємо в мікрохвильовку на 4-5 хвилин.

Крок 6

Залишилося дістати пельмені і перевернути кожен. Щоб друга половинка виявилася в бульйоні. Можна поставити в мікрохвильовку ще на хвилину, якщо є сумніви що пельмені не готові.

Але найчастіше такого не трапляється. Дуже швидкий і простий спосіб, погодьтеся. І справжня паличка-виручалочка, коли немає часу, а когось потрібно терміново нагодувати. Візьміть даний спосіб на озброєння, в житті може статися всяке, по-любому стане в нагоді. Смачного!

На замітку тим, хто на дієті: Які продукти містять найбільше білка

неділя, 8 червень 2025, 13:05

Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...

А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

неділя, 8 червень 2025, 12:07

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...