Це один з найпростіших і швидких способів приготування пельменів. Дуже виручає, коли немає часу, передають Патріоти України.
Погодьтеся, що коли обідати збирається одна людина, то вкрай недоцільно ставити на плиту цілу каструлю з водою, доводити її до кипіння, щоб потім там варити 10-15 пельменів. На це буде потрібно дуже багато часу і непотрібних витрат сил. Можна зробити набагато простіше.
Отже, якщо вам потрібно нагодувати, наприклад, тільки чоловіка, який забіг з роботи на обід без попередження, робимо наступним чином. За цим рецептом можна готувати як домашні пельмені, так і куплені в магазині.
Крок 1
Глибоку тарілку змащуємо вершковим маслом.
Крок 2
Викладаємо в один шар пельмені. Якраз вміщається 12-15 штук.
Крок 3
Посипаємо їх спеціями і трохи сіллю.
Крок 4
Заливаємо крутим окропом, приблизно на ½ від пельменів.
Крок 5
Прибираємо в мікрохвильовку на 4-5 хвилин.
Крок 6
Залишилося дістати пельмені і перевернути кожен. Щоб друга половинка виявилася в бульйоні. Можна поставити в мікрохвильовку ще на хвилину, якщо є сумніви що пельмені не готові.
Але найчастіше такого не трапляється. Дуже швидкий і простий спосіб, погодьтеся. І справжня паличка-виручалочка, коли немає часу, а когось потрібно терміново нагодувати. Візьміть даний спосіб на озброєння, в житті може статися всяке, по-любому стане в нагоді. Смачного!
Багато господарок додають хліб у фарш, з якого планують приготувати котлети. Хліб виступає як «сполучний» компонент і не дає страві розвалюватись, передають Патріоти України. Цей додатковий інгредієнт допомагає зробити котлети більш пишними. Ще однією...
Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...