Гарбузова каша з рисом надзвичайно корисна для організму, адже в ній тільки корисні інгредієнти, які допомагають травленню. Якщо ви пильно стежите за своєю фігурою, обов'язково приготуйте її на сніданок – вона чудово наситить на цілий день та додасть енергії і сили перед ранковим тренуванням, зазначають Патріоти України.
У сезон гарбуза ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачну та корисну страву – кашу з рисом та гарбузом. Який з варіантів обрати: солодкий чи солений – вибір за вами. Ми можемо тільки відзначити, що вони смачні в будь-якому варіанті.
Рисово-гарбузова каша (солений варіант)
Час: 40 хвилин
Порції: 2
Приготування:
У каструлі доведіть до кипіння молоко.
Гарбуз ретельно помийте та почистіть від шкірки і насіння. Наріжте дрібними кубиками м'якоть та відправте в молоко. Варіть його на маленькому вогні до м'якості. Орієнтовно 25 – 30 хвилин.
Рис відваріть до готовності у підсоленій воді.
Гарбуз з молоком подрібніть в пюре за допомогою блендера. З'єднайте з рисом та перемішайте.
Додайте спеції та перемішайте.
Подавайте готову страву до столу з бринзою. Смачного!
Рисово-гарбузова каша (солодкий варіант)
Приготування:
У каструлі доведіть до кипіння молоко.
Гарбуз ретельно помийте та почистіть від шкірки і насіння. Наріжте дрібними кубиками м'якоть та відправте в молоко. Варіть його на маленькому вогні до м'якості. Орієнтовно 25 – 30 хвилин.
Рис відваріть до готовності з підсолоджувачем.
Гарбуз з молоком подрібніть в пюре за допомогою блендера. З'єднайте з рисом та перемішайте.
Додайте ванільного цукру та перемішайте.
Перед подачею додайте до страви домашній сир. Смачного!
Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України.
. Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...
З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...