Не прогавте сезон надкорисної ягоди : Два рецепти смачної гарбузової каші з рисом на кожен день

Гарбузова каша з рисом надзвичайно корисна для організму, адже в ній тільки корисні інгредієнти, які допомагають травленню. Якщо ви пильно стежите за своєю фігурою, обов'язково приготуйте її на сніданок – вона чудово наситить на цілий день та додасть енергії і сили перед ранковим тренуванням, зазначають Патріоти України.

У сезон гарбуза ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачну та корисну страву – кашу з рисом та гарбузом. Який з варіантів обрати: солодкий чи солений – вибір за вами. Ми можемо тільки відзначити, що вони смачні в будь-якому варіанті.

Рисово-гарбузова каша (солений варіант)

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  1. У каструлі доведіть до кипіння молоко.
  1. Гарбуз ретельно помийте та почистіть від шкірки і насіння. Наріжте дрібними кубиками м'якоть та відправте в молоко. Варіть його на маленькому вогні до м'якості. Орієнтовно 25 – 30 хвилин.
  1. Рис відваріть до готовності у підсоленій воді.
  1. Гарбуз з молоком подрібніть в пюре за допомогою блендера. З'єднайте з рисом та перемішайте.
  1. Додайте спеції та перемішайте.
  1. Подавайте готову страву до столу з бринзою. Смачного!


Рисово-гарбузова каша (солодкий варіант)

Приготування:

  1. У каструлі доведіть до кипіння молоко.
  1. Гарбуз ретельно помийте та почистіть від шкірки і насіння. Наріжте дрібними кубиками м'якоть та відправте в молоко. Варіть його на маленькому вогні до м'якості. Орієнтовно 25 – 30 хвилин.
  1. Рис відваріть до готовності з підсолоджувачем.
  1. Гарбуз з молоком подрібніть в пюре за допомогою блендера. З'єднайте з рисом та перемішайте.
  1. Додайте ванільного цукру та перемішайте.
  1. Перед подачею додайте до страви домашній сир. Смачного!

Як приготувати ідеальне заварне тісто для пельменів

понеділок, 24 лютий 2025, 15:07

Вареники чи пельмені можна зіпсувати, якщо забути про начинку або замісити невдале тісто. Як приготувати універсальне для солодких та солоних начинок тісто, ми готові поділитися, бо не просто “десь прочитали”, а спробували, передають Патріоти України. ...

Як зробити ідеальне тонке тісто для піци - секрети піцерій

понеділок, 24 лютий 2025, 12:12

Між домашньою та ресторанною піцою – справжня прірва. Секрет смачної піци полягає саме в особливому тісті, яке роблять у піцеріях. Вони ніколи не додають дріжджі, які завжди фігурують у домашніх рецептах. Купуючи в магазині вже готове тісто, ви завжди ...