Не прогавте сезон надкорисної ягоди : Два рецепти смачної гарбузової каші з рисом на кожен день

Гарбузова каша з рисом надзвичайно корисна для організму, адже в ній тільки корисні інгредієнти, які допомагають травленню. Якщо ви пильно стежите за своєю фігурою, обов'язково приготуйте її на сніданок – вона чудово наситить на цілий день та додасть енергії і сили перед ранковим тренуванням, зазначають Патріоти України.

У сезон гарбуза ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачну та корисну страву – кашу з рисом та гарбузом. Який з варіантів обрати: солодкий чи солений – вибір за вами. Ми можемо тільки відзначити, що вони смачні в будь-якому варіанті.

Рисово-гарбузова каша (солений варіант)

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  1. У каструлі доведіть до кипіння молоко.
  1. Гарбуз ретельно помийте та почистіть від шкірки і насіння. Наріжте дрібними кубиками м'якоть та відправте в молоко. Варіть його на маленькому вогні до м'якості. Орієнтовно 25 – 30 хвилин.
  1. Рис відваріть до готовності у підсоленій воді.
  1. Гарбуз з молоком подрібніть в пюре за допомогою блендера. З'єднайте з рисом та перемішайте.
  1. Додайте спеції та перемішайте.
  1. Подавайте готову страву до столу з бринзою. Смачного!


Рисово-гарбузова каша (солодкий варіант)

Приготування:

  1. У каструлі доведіть до кипіння молоко.
  1. Гарбуз ретельно помийте та почистіть від шкірки і насіння. Наріжте дрібними кубиками м'якоть та відправте в молоко. Варіть його на маленькому вогні до м'якості. Орієнтовно 25 – 30 хвилин.
  1. Рис відваріть до готовності з підсолоджувачем.
  1. Гарбуз з молоком подрібніть в пюре за допомогою блендера. З'єднайте з рисом та перемішайте.
  1. Додайте ванільного цукру та перемішайте.
  1. Перед подачею додайте до страви домашній сир. Смачного!

Що треба додати в начинку, щоб пельмені були ще смачніші та соковитіші

субота, 10 травень 2025, 17:10

Пельмені смачні, коли виходять соковиті та ароматні. Сухий фарш їм зовсім не пасує. Якщо ви не купуєте напівфабрикати, а надаєте перевагу домашньому приготуванню, тоді вам буде корисним дізнатитись один лайфхак. Він допоможе приготувати дуже смачний та...

Господиням на замітку! Чи потрібно зливати сік із квашеної капусти

субота, 10 травень 2025, 11:03

Квашена капуста – цінний продукт, джерело вітамінів та мінералів, передають Патріоти України. Рецептів приготування капусти багато, і кожен з них безумовно смачний та цінний. Однак є нюанси, про які не завадить знати, якщо ви плануєте квасити капусту. ...