Не рецепт, а знахідка! Скумбрія за копійки - в рази смачніша червоної риби

Замаринувавши скумбрію за цим рецептом хоча б один раз, ви більше не будете використовувати інші варіанти, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія, 2 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • кріп, пучок;
  • сіль, 2 ст.л;
  • цукор, 1 ст.л;
  • коріандр, 1 ч.л;
  • запашний перець, 3 – 4 шт;
  • перець чорний, третина ч.л;
  • олія соняшникова і вода по 100 мл;
  • лимон, 2 – 3 часточки;
  • оцет 9%, 50 мл;
  • лавровий лист, 2 шт.

Процес приготування риби

Рибу очищаємо від нутрощів, прибираємо голову, промиваємо холодною водою і добре просушуємо паперовими рушниками. Ріжемо порційними шматочками.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Зелень – кріп і петрушку просто ріжемо.

Змішуємо сіль і цукор, подрібнений лавровий лист, перець, коріандр і запашний перець.

Беремо чисту банку і на дно кладемо шар цибулі, посипаємо сумішшю солі з приправами і зеленню.

Кладемо шар риби і чергуємо з сіллю і спеціями, зеленню.

Зверху кладемо лимонні дольки.

Змішуємо холодну воду з оцтом і олією.

Заливаємо маринадом рибу, закручуємо кришку і ставимо на ніч у холодильник.

Вранці риба вже готова. Маринувати можна не в банці, а в контейнері з кришкою.

Подаємо рибу з картопляним пюре і на святковий стіл в якості смачної закуски.

Смакота! Як приготувати рибні котлети з консервованих сардин

п’ятниця, 25 квітень 2025, 11:10

Не дивуйтесь на такий рецепт, що він з рибних консерв. Ситуації в побуті та житті бувають різні, а швидкі рецепти приходять на допомогу, щоб не лишитись голодними. Рибні консерви смачні і самі по собі, а у вигляді котлет – ще кращі. Читайте далі про сп...

Будуть дуже смачні! Чим рублені котлети кращі, ніж класичні з фаршем

п’ятниця, 25 квітень 2025, 10:09

Коли ми готуємо звичайні котлети, то, перекручуючи всі складові, відчуваємо їх спільний смак. А коли все це ріжеться, то можна відчути кожен шматочок, який ми поклали під час готування, передають Патріоти України. Щоб приготувати січені, рубані, різані...