
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти України.
Перед запіканням бажано витримати м’ясо протягом декількох годин. Візьміть собі за правило: якщо готувати треба на вечір, то маринуйте вранці; якщо страва треба в першій половині дня, то маринуйте на ніч.
Ця заправка не має нічого секретного чи незвичайного, як люблять казати фуд-блогери. Потрібно лише змішати пропорційно до кількості м’яса, проте на власний смак мед, гірчицю, паприку, сік із лимона, соєвий соус. Саме ці п’ять інгредієнтів зроблять навіть із жорсткого шматка ніжну страву, волокна будуть танути в роті.
Щоб не писати пропорцію “беріть на око”, уточнимо: на 500 г м’яса треба 1 ст.л. меду, 2 ч.л. гірчиці, 1 ч.л. паприки, 1 ст.л. лимонного соку, 100 г соєвого соусу.
Японський рис - це не просто гарнір, а основа багатьох страв. Секрет ідеальної консистенції — розсипчастий, пружний, але не липкий рис - криється в традиційному японському ритуалі промивання та замочування, передають Патріоти України. Чому промивання в...
Медики-дослідники, які раніше пояснювали, чому не рекомендується пити каву натще, назвали фрукти, які варто вживати тим, хто піклується про здоров'я серця, передають Патріоти України. У першу чергу, як пише ресурс parade.com, фрукти допоможуть людям, я...