Уміння приготувати смачний і наваристий борщ приходить з досвідом. Початківці можуть допускати деякі помилки, передають Патріоти України.
Досить часто недосвідчені кулінари сперечаються про те, коли саме в страву слід додавати капусту, щоб вона була м'якою, але при цьому не переварилася. Необхідно додавати овочі в правильній послідовності.
Досвідчені господині рекомендують додавати овоч в каструлю через 10-15 хвилин після картоплі. Однак важливо пам'ятати, що багато що залежить від віку капусти і її сорту. Деякі господині додають її всього за 5 або 10 хвилин до повної готовності страви. Це можна робити, якщо овоч молодий і м'який.
Якщо овоч старий, то його варити треба близько 15 хвилин. Річ у тім, що молодий і свіжий плід вариться швидко, але якщо перетримати його на вогні, то він почне хрустіти на зубах. Тільки після капусти в каструлю додається зажарка і інші інгредієнти.
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...
Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...