Не робіть помилки! Коли додавати капусту у борщ, щоб вона була м'якою, але не переварилася

Уміння приготувати смачний і наваристий борщ приходить з досвідом. Початківці можуть допускати деякі помилки, передають Патріоти України.

Досить часто недосвідчені кулінари сперечаються про те, коли саме в страву слід додавати капусту, щоб вона була м'якою, але при цьому не переварилася. Необхідно додавати овочі в правильній послідовності.

Досвідчені господині рекомендують додавати овоч в каструлю через 10-15 хвилин після картоплі. Однак важливо пам'ятати, що багато що залежить від віку капусти і її сорту. Деякі господині додають її всього за 5 або 10 хвилин до повної готовності страви. Це можна робити, якщо овоч молодий і м'який.

Якщо овоч старий, то його варити треба близько 15 хвилин. Річ у тім, що молодий і свіжий плід вариться швидко, але якщо перетримати його на вогні, то він почне хрустіти на зубах. Тільки після капусти в каструлю додається зажарка і інші інгредієнти.

Тяга до солодкого після вечері? Це може бути першим знаком серйозного дефіциту в організмі

середа, 3 грудень 2025, 10:11

Тяга до солодощів після вечері - важливий сигнал, який не варто недооцінювати, передають Патріоти України. . Фахівці наголошують: у багатьох людей бажання з’їсти щось солодке після прийому їжі — не лише звичка чи емоційна потреба, а й можливий пока...

Лікарі шоковані - усього кілька сушених фруктів на день - імунітет посилиться вдвічі!

середа, 3 грудень 2025, 9:15

Регулярне вживання невеликої порції сухофруктів може стати одним із найефективніших і найпростіших способів підтримати імунітет у людей похилого віку. Усього 20–30 грамів - і організм отримує клітковину, калій, магній, залізо та потужні антиоксиданти, ...