Не робіть помилки! Коли додавати капусту у борщ, щоб вона була м'якою, але не переварилася

Уміння приготувати смачний і наваристий борщ приходить з досвідом. Початківці можуть допускати деякі помилки, передають Патріоти України.

Досить часто недосвідчені кулінари сперечаються про те, коли саме в страву слід додавати капусту, щоб вона була м'якою, але при цьому не переварилася. Необхідно додавати овочі в правильній послідовності.

Досвідчені господині рекомендують додавати овоч в каструлю через 10-15 хвилин після картоплі. Однак важливо пам'ятати, що багато що залежить від віку капусти і її сорту. Деякі господині додають її всього за 5 або 10 хвилин до повної готовності страви. Це можна робити, якщо овоч молодий і м'який.

Якщо овоч старий, то його варити треба близько 15 хвилин. Річ у тім, що молодий і свіжий плід вариться швидко, але якщо перетримати його на вогні, то він почне хрустіти на зубах. Тільки після капусти в каструлю додається зажарка і інші інгредієнти.

Наслідки можуть жахнути! Названо популярний продукт, який вбиває ваше здоров’я

субота, 6 вересень 2025, 18:15

Доданий цукор, що міститься у фастфуді та газованих напоях - це пряма загроза для здоров’я серця. Експерти попереджають, його споживання веде до стрибків тиску, що може закінчитися трагічними наслідками, включаючи інфаркт або передчасну смерть. Про це ...

Не відірватися! Як приготувати вдома кавовий сироп, щоб був смачніший за магазинний

субота, 6 вересень 2025, 12:30

Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...