Не робіть помилки! Коли додавати капусту у борщ, щоб вона була м'якою, але не переварилася

Уміння приготувати смачний і наваристий борщ приходить з досвідом. Початківці можуть допускати деякі помилки, передають Патріоти України.

Досить часто недосвідчені кулінари сперечаються про те, коли саме в страву слід додавати капусту, щоб вона була м'якою, але при цьому не переварилася. Необхідно додавати овочі в правильній послідовності.

Досвідчені господині рекомендують додавати овоч в каструлю через 10-15 хвилин після картоплі. Однак важливо пам'ятати, що багато що залежить від віку капусти і її сорту. Деякі господині додають її всього за 5 або 10 хвилин до повної готовності страви. Це можна робити, якщо овоч молодий і м'який.

Якщо овоч старий, то його варити треба близько 15 хвилин. Річ у тім, що молодий і свіжий плід вариться швидко, але якщо перетримати його на вогні, то він почне хрустіти на зубах. Тільки після капусти в каструлю додається зажарка і інші інгредієнти.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...