Гороховий суп – чудова і смачна страва, яка ідеально підійде для того, щоб позбавитися від обіднього голоду, передають Патріоти України.
Однак іноді недосвідчені господині починають панікувати, якщо щось під час приготування йде не так. Наприклад, суп може почав пінитись. Справжні кулінари знають вирішення проблеми.
Як відомо, деякі супи дійсно можуть пінитися, а суп з гороху не є винятком.
Перед приготуванням горох потрібно ретельно промити. Якщо це не зробити, то згодом під час приготування можуть з’явитися невеликі бульбашки.
Після обробки бобові спочатку повинні варитись у каструлі з відкритою кришкою, щоб можна було зняти піну.
Горох потрібно готувати на повільному вогні. Як тільки він буде готовий, необхідно зняти з нього всю пінку і зменшити вогонь.
Але слідкуйте за кількістю води, адже вона може дуже швидко википіти.
При цьому важливо пам’ятати, що бобові не можна заливати водою до країв.
Після цього суп можна закрити кришкою і продовжити готувати на середньому вогні.
Також варто пам’ятати, що після того, як бобові будуть готові, потрібно дати страві постояти кілька хвилин, а потім злити воду.
Важливо знати, що горох має бути так покритий водою, щоб вона була зверху на півтора сантиметри.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...