Котлети повинні бути не тільки смачними і соковитими: м’ясна страва має тримати свою форму.Іноді через деякі помилки котлети не можуть зберегти цілісність під час приготування, передають Патріоти України.
Найчастіше недоліки пов’язані саме з самим м’ясом та роботою з фаршем.
У чому вони:
Оцініть якість своєї м’ясорубки. Якщо в неї затупились ножі, то цілком можливо, що вона неякісно подрібнює м’ясо. Через це котлети можуть розвалюватись.
Найчастіше не вдається приготувати котлети тим господиням, які забувають поставити фарш у холодильник на дві години перед формуванням котлет та безпосередньо смаженням. Якщо ж не забувати про цю маленьку хитрість, то страва відмінно зберігатиме форму.
Багато хто любить готувати легкі котлети, використовуючи як м’ясний компонент курку або дієтичні сорти яловичини. У такому випадку важливо додавати картоплю, подрібнену на тертці, щоб страва не розвалилася під час приготування.
Не забувайте про такий важливий компонент, як черствий хліб. Він не лише дозволить котлетам стати соковитішими, а й допоможе їм зберегти цілісність під час смаження.
Смажена картопля домашнього приготування помітно відрізняється від поданого у ресторані за смаком, кольором та навіть зовнішнім виглядом, передають Патріоти України. Кухарі завжди готують страву, яка дивує своєю якістю. Але і в домашніх умовах можна пр...
Випічка зазвичай випікається на кілька днів уперед, щоб у домашніх завжди були під рукою смачні десерти до чаю. Тому важливо, щоб борошняні вироби довше зберігали м’якість, передають Патріоти України. Для цього потрібно ввести додаткові компоненти у ті...