Не робіть помилок! Чому креветки після приготування виходять сухі, як вата

Навіть такий смачний продукт як креветки можна зіпсувати, якщо не вміти готувати. Здавалося б, купив варені креветки, розморозив і їсиш, але ні. Часто вони виходять сухі, як вата, або водянисті, коли господині хибно вдруге варять в окропі, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб креветки були соковиті, їх потрібно попередньо розморозити.

На сковорідку треба влити олію, додати дрібно порізаний часник або приплюснуті зубчики. Відправити розморожені креветки, перемішати, обсмажити на середньому вогні під кришкою.

Потім додати пару ложок соєвого соусу, ложку лимонного соку. Пару хвилин пропарити так і зняти з вогню.

Присипати свіжим кропом, дати охолонути, але в тому соусі, в якому смажилися креветки.

Тепер можна смакувати соковитими хвостиками. М’ясо буде ніжним й ароматним.

Є секрет! Як смажити, щоб рослинна олія не розбризкувалась

середа, 7 травень 2025, 18:12

Найчастіше при смаженні м’яса, овочів, грибів та інших продуктів нагріта на сковороді рослинна олія влаштовує справжній салют, через що мажеться робоча поверхня і весь посуд, що стоїть поруч, передають Патріоти України. А ще опіки можна отримати і одяг...

Не відірватися! Як зробити грибну підливу до гарніру за 10 хвилин

середа, 7 травень 2025, 17:10

Грибна підлива готується дуже швидко, а підійде до будь-якого гарніру. Пісна страва і смачна, тому обов’язково придбайте печериці і приготуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Сковорідку розігрійте, додайте олію та порізану кубиками цибулю. О...