
Куряче філе вважається одним із найкорисніших видів м’яса, передають Патріоти України.
Його дозволяється вживати навіть під час схуднення, оскільки грудка не містить великої кількості калорій.
Але не завжди вдається приготувати смачно.
У молодих без досвіду господинь відварене або смажене філе може вийти занадто жорстким. Однак куряче м’ясо при правильній обробці таким вийти не повинно.
Через яку помилку курка виходить “гумова”?
Досвідчені кухарі знають, що куряче філе приготувати легко і просто. Якщо ж воно вийшло жорстким, це пов’язано з перевищенням часу приготування.
Якщо готувати або смажити курку занадто тривалий час, то м’ясо втрачає свою текстуру.
Руйнуються волокна, таке філе стає несмачним, його неможливо їсти.
Якщо ви не хочете пересушити куряче філе, то дотримуйтесь прийнятих часових рамок.
Для варіння достатньо 25 хвилин, щоб куряче філе стало прикрасою салату.
При тушкуванні на вогні теж варто дотримуватись даних тимчасових рамок. Також кухарі рекомендують готувати філе на інтенсивному вогні. Це дозволить приготувати його соковитим та м’яким.
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...
Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...