Куряче філе вважається одним із найкорисніших видів м’яса, передають Патріоти України.
Його дозволяється вживати навіть під час схуднення, оскільки грудка не містить великої кількості калорій.
Але не завжди вдається приготувати смачно.
У молодих без досвіду господинь відварене або смажене філе може вийти занадто жорстким. Однак куряче м’ясо при правильній обробці таким вийти не повинно.
Через яку помилку курка виходить “гумова”?
Досвідчені кухарі знають, що куряче філе приготувати легко і просто. Якщо ж воно вийшло жорстким, це пов’язано з перевищенням часу приготування.
Якщо готувати або смажити курку занадто тривалий час, то м’ясо втрачає свою текстуру.
Руйнуються волокна, таке філе стає несмачним, його неможливо їсти.
Якщо ви не хочете пересушити куряче філе, то дотримуйтесь прийнятих часових рамок.
Для варіння достатньо 25 хвилин, щоб куряче філе стало прикрасою салату.
При тушкуванні на вогні теж варто дотримуватись даних тимчасових рамок. Також кухарі рекомендують готувати філе на інтенсивному вогні. Це дозволить приготувати його соковитим та м’яким.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...