Куряче філе вважається одним із найкорисніших видів м’яса, передають Патріоти України.
Його дозволяється вживати навіть під час схуднення, оскільки грудка не містить великої кількості калорій.
Але не завжди вдається приготувати смачно.
У молодих без досвіду господинь відварене або смажене філе може вийти занадто жорстким. Однак куряче м’ясо при правильній обробці таким вийти не повинно.
Через яку помилку курка виходить “гумова”?
Досвідчені кухарі знають, що куряче філе приготувати легко і просто. Якщо ж воно вийшло жорстким, це пов’язано з перевищенням часу приготування.
Якщо готувати або смажити курку занадто тривалий час, то м’ясо втрачає свою текстуру.
Руйнуються волокна, таке філе стає несмачним, його неможливо їсти.
Якщо ви не хочете пересушити куряче філе, то дотримуйтесь прийнятих часових рамок.
Для варіння достатньо 25 хвилин, щоб куряче філе стало прикрасою салату.
При тушкуванні на вогні теж варто дотримуватись даних тимчасових рамок. Також кухарі рекомендують готувати філе на інтенсивному вогні. Це дозволить приготувати його соковитим та м’яким.
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...