Червоне м’ясо є досить складним у приготуванні, оскільки найменша помилка призводить до того, що продукт стає сухим та несмачним. Тому важливо дотримуватися всіх попередніх етапів підготовки. Які помилки найчастіше призводять до того, що м’ясо стає сухим, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете, щоб м’ясо в супі розварилося, стало м’яким і соковитим, вам доведеться виварювати його не менше 1,5 годин. В іншому випадку воно залишиться жорстким, а сам бульйон не буде класично наваристим.
Не можна просто взяти і покласти м’ясо на сковорідку без попереднього маринування – інакше воно виходить сухим та несмачним. Тому хоча б на 1 годину залишайте продукт маринуватися.
Щоб м’ясо вийшло соковитим, смажити його потрібно на розпеченій сковороді та за високої температури. Також варто пам’ятати, що найкращим варіантом для м’яса є сковорідка для гриля.
Вона витягує всі соки з м’яса, тому не варто дивуватися, що страва вийшла не такою, як вам хотілося. Солити м’ясо краще лише після того, як воно приготувалося.
Остання помилка – це намагатися з’їсти м’ясо відразу після його приготування. Страва повинна охолонути, щоб усі соки вляглись по місцях, просочивши волокна.
За цим рецептом можна приготувати відмінне тісто і для пирогів, і для пиріжків, і для біляшів, і для іншої несолодкої випічки. Секрет в одному інгредієнті – у тісто потрібно додати картоплю, передають Патріоти України. Усього для приготування знадоблят...
Поряд із томатною пастою сметана є однією з найпопулярніших основ для підливи. Кисломолочний продукт відрізняється ніжністю та чудовим смаком. Саме тому з нього виходить дуже апетитний соус. Проте страва буде зіпсована, якщо сметана згорнулася під час ...