На перший погляд нічого складного в приготуванні млинців немає. Достатньо змішати такі інгредієнти, як молоко, яйця і борошно, після чого вилити суміш на сковороду. Однак у деяких випадках страва не набуває необхідної для неї рум’яності. Це означає, що млинці просто недостатньо пропеклись, передають Патріоти України.
Найпоширенішою причиною відсутності рум’яності страви є виливання тіста на холодну сковорідку.
Посуд для смаження обов’язково повинен бути гарячим, а краще – розжареним. Не забувайте про цей нюанс.
Справа в тому, що при низьких температурах млинці залишаються білими і не набувають «апетитного» кольору.
Холодним не повинно бути і молоко, що використовується. Бажано, щоб цей напій постояв та придбав кімнатну температуру.
Також не варто пекти млинці при слабкому вогні. Потрібно відрегулювати плиту так, щоб вогонь був хоча б середнім.
Рідше трапляється така помилка, як відсутність молока. Це є обов’язковим інгредієнтом. Цілком замінити його водою не можна, хоча трохи розбавити можна.
Не менш важливим компонентом є яйця. Можливою причиною відсутності характерної рум’яності є недостатня їх кількість.
На літр молока повинно припадати хоча б 2 курячі яйця.
Історично так склалося, що мити крупу, яка використовується для приготування манної каші, нікому не спадало на думку, передають Патріоти України. Справді, як можна промити те, що найбільше нагадує борошно? Проте кулінари, які мають пристрасть до експер...
Помідори самі по собі не сприяють набору ваги — навпаки, вони є низькокалорійним продуктом, багатим на воду, клітковину, вітаміни (особливо C, K, A) та антиоксиданти, зокрема лікопен, передають Патріоти України. Ось кілька фактів:. Помідори — не причин...