Не робіть помилок! Чому млинці виходять білими і не рум’яняться

На перший погляд нічого складного в приготуванні млинців немає. Достатньо змішати такі інгредієнти, як молоко, яйця і борошно, після чого вилити суміш на сковороду. Однак у деяких випадках страва не набуває необхідної для неї рум’яності. Це означає, що млинці просто недостатньо пропеклись, передають Патріоти України.

Головна помилка

Найпоширенішою причиною відсутності рум’яності страви є виливання тіста на холодну сковорідку.

Посуд для смаження обов’язково повинен бути гарячим, а краще – розжареним. Не забувайте про цей нюанс.

Справа в тому, що при низьких температурах млинці залишаються білими і не набувають «апетитного» кольору.

Холодним не повинно бути і молоко, що використовується. Бажано, щоб цей напій постояв та придбав кімнатну температуру.

Також не варто пекти млинці при слабкому вогні. Потрібно відрегулювати плиту так, щоб вогонь був хоча б середнім.

Інші помилки

Рідше трапляється така помилка, як відсутність молока. Це є обов’язковим інгредієнтом. Цілком замінити його водою не можна, хоча трохи розбавити можна.

Не менш важливим компонентом є яйця. Можливою причиною відсутності характерної рум’яності є недостатня їх кількість.

На літр молока повинно припадати хоча б 2 курячі яйця.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому в котлети не можна додавати жовток

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:08

Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...

Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:07

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...