Не робіть помилок! Чому печінка часто виходить сухою та жорсткою

Печінка – дуже цінний та корисний продукт. Але його легко зіпсувати. М'ясо після приготування часто стає жорстким і пересушеним. Тому варто розібратись у причинах. Редакція FoodOboz розповість, як не можна готувати печінку. Є два важливих нюанси, передають Патріоти України.

Печінка надзвичайно корисна, тому її варто додати у повсякденне меню. Її можна приготувати різними способами, але потрібно пам’ятати про одну помилку, яку допускають всі.Печінка містить багато вітаміну А, вітаміну В і заліза. Це також дуже хороше джерело білка. Крім того, в ній мало жиру. У 100 г курячої печінки 120 ккал. Це робить такий продукт відмінним дієтичним продуктом харчування.

Помилка полягає в тому, що печінку в жодному разі не можна мити перед приготуванням.Печінка, яка була промита, буде сухою і жорсткою. Також, не варто приправляти печінку спеціями одразу, в сирому вигляді. Додавати спеції можна тільки після смаження. Бажано безпосередньо перед подачею. Так печінка збереже соковитість всередині, не буде жорсткою і матиме гарний смак.

Смакота! Як приготувати ніжну печінку з цибулею за 10 хвилин

субота, 2 листопад 2024, 9:08

Цей спосіб приготування варто запам’ятати і потім передавати всім. Смачна, м’яка, ніжна і дуже швидко готується. Головне зробити все, як вказано у порадах, передають Патріоти України. Потрібно взяти печінки та цибулі 50/50. Цибулю поріжте напівкільцями...

Це справді працює! Як всього за дві хвилини прибрати запах затхлості

субота, 2 листопад 2024, 8:15

Вирішити проблему можна за допомогою білого оцту, передають Патріоти України. Його треба змішати з водою в рівних пропорціях і розпорошити на меблі. Жодні інші маніпуляції не потрібні. Справа в тому, що оцет – це чудовий засіб, який знищує бактерії та ...