Не робіть помилок! Чому печінка часто виходить сухою та жорсткою

Печінка – дуже цінний та корисний продукт. Але його легко зіпсувати. М'ясо після приготування часто стає жорстким і пересушеним. Тому варто розібратись у причинах. Редакція FoodOboz розповість, як не можна готувати печінку. Є два важливих нюанси, передають Патріоти України.

Печінка надзвичайно корисна, тому її варто додати у повсякденне меню. Її можна приготувати різними способами, але потрібно пам’ятати про одну помилку, яку допускають всі.Печінка містить багато вітаміну А, вітаміну В і заліза. Це також дуже хороше джерело білка. Крім того, в ній мало жиру. У 100 г курячої печінки 120 ккал. Це робить такий продукт відмінним дієтичним продуктом харчування.

Помилка полягає в тому, що печінку в жодному разі не можна мити перед приготуванням.Печінка, яка була промита, буде сухою і жорсткою. Також, не варто приправляти печінку спеціями одразу, в сирому вигляді. Додавати спеції можна тільки після смаження. Бажано безпосередньо перед подачею. Так печінка збереже соковитість всередині, не буде жорсткою і матиме гарний смак.

Молоко не для всіх: Кому варто відмовитися від цього продукту

середа, 12 листопад 2025, 8:15

Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...

Це може здивувати! Несподівані причини, чому банани треба їсти перед сном

вівторок, 11 листопад 2025, 7:44

Банани, як стверджують кардіологи, завдяки вмісту калію допомогають контролювати гіпертонію. Калій знижує вплив натрію на організм та зменшує напругу в стінках кровоносних судин, передають Патріоти України. А ще цей фрукт завдяки триптофану та мінерала...