Печінка – дуже цінний та корисний продукт. Але його легко зіпсувати. М'ясо після приготування часто стає жорстким і пересушеним. Тому варто розібратись у причинах. Редакція FoodOboz розповість, як не можна готувати печінку. Є два важливих нюанси, передають Патріоти України.
Печінка надзвичайно корисна, тому її варто додати у повсякденне меню. Її можна приготувати різними способами, але потрібно пам’ятати про одну помилку, яку допускають всі.Печінка містить багато вітаміну А, вітаміну В і заліза. Це також дуже хороше джерело білка. Крім того, в ній мало жиру. У 100 г курячої печінки 120 ккал. Це робить такий продукт відмінним дієтичним продуктом харчування.
Помилка полягає в тому, що печінку в жодному разі не можна мити перед приготуванням.Печінка, яка була промита, буде сухою і жорсткою. Також, не варто приправляти печінку спеціями одразу, в сирому вигляді. Додавати спеції можна тільки після смаження. Бажано безпосередньо перед подачею. Так печінка збереже соковитість всередині, не буде жорсткою і матиме гарний смак.
Вам знадобиться всього 2 столові ложки цього продукту, щоб ваші млинці вийшли м’які та еластичні. Ви легко зможете їх скрутити з начинкою, вони не порвуться та не будуть ломатися. Якщо додати один простий інгредієнт в тісто, ніяких складнощів не виникн...
Корисну печінку можна по-різному готувати, спробуйте зробити це в сирному соусі. Смак буде ніжним, із вершковими нотками, а текстура м’якою та соковитою, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Цибулю треба очистити і дрібно нарізати, моркву натерти ...