Зіпсувати гречану кашу та інші страви з гречки досить складно, і якщо щось трапляється зі смаком, то винен у цьому найчастіше виробник чи постачальник крупи. Готова крупа починає гірчити або тому, що сорт не відрізняється високою якістю, або тому, що довго зберігалася на складі, передають Патріоти України.
Щоб уникнути можливих неприємностей, не варто ганятися за «дешевизною», а купувати крупу лише у перевірених постачальників.
Викидати продукт необов’язково. Достатньо лише правильно його обробити. Як мінімум потрібно ретельно промити крупу, причому не в холодній воді, як завжди, а в окропі.Після нетривалої термічної обробки з крупи піде неприємний присмак.
У сезон спеки українці все частіше згадують про натуральний домашній квас — освіжаючий, корисний і без зайвого цукру. У той час, як магазинні варіанти часто містять консерванти, зробити справжній квас удома — простіше, ніж здається, передають Патріоти ...
З приходом спеки українці масово повертаються до одного з найулюбленіших літніх страв — окрошки. Легка, освіжаюча та ситна — вона ідеально підходить для спекотних днів. Справжній хіт у родинному меню цього сезону, передають Патріоти України. Пропонуємо...