Не робіть помилок! Чому при смаженні котлети розвалюються на сковороді

Пишні котлетки, які наповнюють кухню приємним та апетитним ароматом, подобаються багатьом любителям смачно поїсти, передають Патріоти України.

Але не кожна господиня знає, як саме треба готувати блюдо, щоб воно не розвалювалося під час смаження, а всередині не залишалося сирим.

Подробиці

Кулінари зазначають, що в цьому випадку заважає неправильна жирність фаршу. Зазвичай він буває дуже сухим, що заважає нормальному приготуванню котлет.

Врятувати ситуацію можна, якщо знати одну просту хитрість.

Справа в тому, що треба додати лише трохи жиру до м’ясного тіста.

На 100 г продукту буде достатньо 10 г жиру.

Соковитості можна досягти за допомогою деяких додаткових компонентів.

Як відзначають досвідчені господині, соковитий фарш виходить при додаванні кількох видів м’яса, м’якоті білого хліба та шматочка вершкового масла.

На фінальному етапі підготовки фаршу можна додати трішки води. Якщо фарш не прилипає до рук, це означає, що рідини достатньо.

Яєчня з майонезом = звучить дивно, але смак перевершує всі очікування!

вівторок, 9 грудень 2025, 13:10

Якщо ви любите кулінарні експерименти, цей рецепт точно вас здивує! Виявляється, майонез можна приготувати не лише з сирих яєць, а й на основі смаженої яєчні. Результат - кремоподібний, ароматний соус, який може конкурувати з найкращими магазинними вар...

А ви це знали? Чому після кави хочеться спати - пояснення несподіваної реакції організму

вівторок, 9 грудень 2025, 12:15

Кава традиційно вважається потужним стимулятором, головна мета якого - надати бадьорості та покращити концентрацію, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Проте, багато людей несподівано зіштовхуються зі зворотним ефектом: через 30-60 хвилин...