Не робіть помилок! Чому при смаженні котлети розвалюються на сковороді

Пишні котлетки, які наповнюють кухню приємним та апетитним ароматом, подобаються багатьом любителям смачно поїсти, передають Патріоти України.

Але не кожна господиня знає, як саме треба готувати блюдо, щоб воно не розвалювалося під час смаження, а всередині не залишалося сирим.

Подробиці

Кулінари зазначають, що в цьому випадку заважає неправильна жирність фаршу. Зазвичай він буває дуже сухим, що заважає нормальному приготуванню котлет.

Врятувати ситуацію можна, якщо знати одну просту хитрість.

Справа в тому, що треба додати лише трохи жиру до м’ясного тіста.

На 100 г продукту буде достатньо 10 г жиру.

Соковитості можна досягти за допомогою деяких додаткових компонентів.

Як відзначають досвідчені господині, соковитий фарш виходить при додаванні кількох видів м’яса, м’якоті білого хліба та шматочка вершкового масла.

На фінальному етапі підготовки фаршу можна додати трішки води. Якщо фарш не прилипає до рук, це означає, що рідини достатньо.

Буде сірий і без смаку! Названо головні помилки при варінні буряка

понеділок, 13 січень 2025, 9:57

Буряк – популярний інгредієнт багатьох страв, але часто його неправильне приготування псує смак, текстуру і колір. Щоб уникнути таких помилок, важливо знати прості кулінарні секрети, які допоможуть приготувати соковитий, ароматний і яскравий овоч. Голо...

Це може здивувати! Названо одну з найпопулярніших страв, яку категорично не можна розігрівати двічі

понеділок, 13 січень 2025, 9:50

Сучасний ритм життя змушує нас економити час, тому багатьом зручніше готувати їжу на кілька днів, а потім розігрівати її за потреби, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Однак далеко не всі страви безпечно піддавати повторній тепловій обробц...