Найчастіше пиріг не пропікається всередині, коли не вистачає якихось інгредієнтів, порушено температурний режим, час приготування. Іноді винна нова техніка, передають Патріоти України.
Щоб пропеклося пісочне тісто, інгредієнти повинні змішуватись у охолодженому вигляді, а випікати потрібно при нагріванні духовки до 240 градусів.
Тісто на дріжджах потрібно випікати за 180–200 градусів. Не забувайте, що таке тісто повинне настоятись і забродити.
У листковому тісті багато жирів, воно може не пропікатися через велику кількість шарів. Тому його рекомендують випікати за 250 градусів.
Бісквіт потрібно запікати при температурі 200 градусів лише 10 хвилин, потім температуру слід зменшити до 170.
Пиріг може не пропікатися через те, що ви часто відкриваєте дверцята.
Нерівномірне прогрівання духової шафи може стати причиною недопеченого пирога. У такому разі допоможе лише ремонт.
Пиріг може не пропікатися всередині через занадто круте тісто або надлишок в ньому цукру.
У першому випадку виправити ситуацію можна, додавши в тісто склянку молока. А цукру у пиріг багато додавати не треба.
Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України. Результат залежить ...
Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя, перед...