
Найчастіше пиріг не пропікається всередині, коли не вистачає якихось інгредієнтів, порушено температурний режим, час приготування. Іноді винна нова техніка, передають Патріоти України.
Щоб пропеклося пісочне тісто, інгредієнти повинні змішуватись у охолодженому вигляді, а випікати потрібно при нагріванні духовки до 240 градусів.
Тісто на дріжджах потрібно випікати за 180–200 градусів. Не забувайте, що таке тісто повинне настоятись і забродити.
У листковому тісті багато жирів, воно може не пропікатися через велику кількість шарів. Тому його рекомендують випікати за 250 градусів.
Бісквіт потрібно запікати при температурі 200 градусів лише 10 хвилин, потім температуру слід зменшити до 170.
Пиріг може не пропікатися через те, що ви часто відкриваєте дверцята.
Нерівномірне прогрівання духової шафи може стати причиною недопеченого пирога. У такому разі допоможе лише ремонт.
Пиріг може не пропікатися всередині через занадто круте тісто або надлишок в ньому цукру.
У першому випадку виправити ситуацію можна, додавши в тісто склянку молока. А цукру у пиріг багато додавати не треба.
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...