Здається, що сирники приготувати досить просто. Сирне тісто складається буквально з кількох інгредієнтів. І дивно бачити, що в певні моменти ваші улюбленці розтікаються по сковороді, а не смажаться. Розгляньмо помилки детальніше, передають Патріоти України.
Для початку потрібно правильно вибирати кисломолочний сир. До нього вимоги прості: він не повинен бути занадто вологим. Саме такий буде давати ефект млинців, а не сирників.
Краще вибрати більш сухий сир. Якщо у вас тільки вологий в наявності, тоді потрібно викласти його на друшляк з марлею та віджати.
Зверніть увагу на кількість цукру. так, смакує, коли солодше, але є нюанс. Цукор в сирниках плавиться при смаженні і вони починають втрачати форму. Краще згущеним молоком чи варенням потім полийте вже готові сирники.
Не кладіть сирники на холодну сковороду. Вона повинна бути добре розігріта. Дочекайтеся, щоб схопилась скоринка, а потім тільки перегортайте.
При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...
Млинці не вважаються стравою, яку складно приготувати. І все ж таки існує чимало нюансів, які необхідно враховувати. На смакові якості та консистенцію млинців можуть серйозно вплинути обставини, які спочатку здаються незначними, передають Патріоти Укра...