Не робіть помилок! Чому сирники не тримають форму та розтікаються

Здається, що сирники приготувати досить просто. Сирне тісто складається буквально з кількох інгредієнтів. І дивно бачити, що в певні моменти ваші улюбленці розтікаються по сковороді, а не смажаться. Розгляньмо помилки детальніше, передають Патріоти України.

Подробиці

Для початку потрібно правильно вибирати кисломолочний сир. До нього вимоги прості: він не повинен бути занадто вологим. Саме такий буде давати ефект млинців, а не сирників.

Краще вибрати більш сухий сир. Якщо у вас тільки вологий в наявності, тоді потрібно викласти його на друшляк з марлею та віджати.

Зверніть увагу на кількість цукру. так, смакує, коли солодше, але є нюанс. Цукор в сирниках плавиться при смаженні і вони починають втрачати форму. Краще згущеним молоком чи варенням потім полийте вже готові сирники.

Не кладіть сирники на холодну сковороду. Вона повинна бути добре розігріта. Дочекайтеся, щоб схопилась скоринка, а потім тільки перегортайте.

Ви будете здивовані! Навіщо професійні кухарі кладуть кубик льоду на сковороду під час смаження цибулі

п’ятниця, 13 грудень 2024, 13:00

Жодне приготування обіду чи вечері не обходиться без смаженої цибулі, її додають до супів, борщу, м’ясних страв і салатів. А щоб овоч не пригорав, не чорнів і мав гарний смак після смаження професійні кухарі мають свій секрет його приготування. Розпові...

А ви це знали? Чому варто пити теплу воду з лимоном зранку - головні аргументи

п’ятниця, 13 грудень 2024, 12:00

Склянка теплої води з лимоном зранку має численні переваги для здоров'я. Напій сприяє травленню, детоксикації, зволоженню, допомагає схуднути та зміцнити імунітет, передають Патріоти України. Вживання теплої води натщесерце має численні переваги для зд...