Здається, що сирники приготувати досить просто. Сирне тісто складається буквально з кількох інгредієнтів. І дивно бачити, що в певні моменти ваші улюбленці розтікаються по сковороді, а не смажаться. Розгляньмо помилки детальніше, передають Патріоти України.
Для початку потрібно правильно вибирати кисломолочний сир. До нього вимоги прості: він не повинен бути занадто вологим. Саме такий буде давати ефект млинців, а не сирників.
Краще вибрати більш сухий сир. Якщо у вас тільки вологий в наявності, тоді потрібно викласти його на друшляк з марлею та віджати.
Зверніть увагу на кількість цукру. так, смакує, коли солодше, але є нюанс. Цукор в сирниках плавиться при смаженні і вони починають втрачати форму. Краще згущеним молоком чи варенням потім полийте вже готові сирники.
Не кладіть сирники на холодну сковороду. Вона повинна бути добре розігріта. Дочекайтеся, щоб схопилась скоринка, а потім тільки перегортайте.
Одна з найпоширеніших проблем, яка виникає під час приготування шашлику, – підгоріле м'ясо. Обвуглені шматочки не надто апетитні і навіть гіркі. Для того, щоб цього уникнути, варто скористатись одним прости лайфхаком з сіллю, передають Патріоти України...
Якщо ви піклуєтесь про своє здоров‘я та слідкуєте за тим, щоб з їжею до вашого організму надходило достатньо потрібних вітамінів, зверніть увагу на корінь імбиру. Він дуже корисний. Пряний напій на основі імбиру допоможе впоратися з почуттям голоду, ко...