
Часом у процесі смаження господиня може помітити неприємний момент: сирники починають липнути до сковороди. Через це страву не вдається приготувати, передають Патріоти України.
Сирники рвуться в тому випадку, коли скоринка підгорає, а внутрішня частина вивалюється на сковорідку.
З чим це може бути пов’язано?
Найчастіше проблема криється у самому кисломолочному сирі. Для того щоб сирники вийшли смачними та апетитними, рекомендують брати кисломолочний продукт із досить високими показниками жирності.
Такий сир є досить рідким.
Якщо його як слід не віджати, то сирники прилипнуть до сковороди або розваляться під час смаження. Тому не забувайте позбавляти кисломолочний сир від надлишку вологи в процесі підготовки продуктів.
Також страва може прилипати до сковорідки у тому випадку, якщо забути про паніровку. Досить просто обваляти сирники у борошні для того, щоб вони зберегли свою цілісність під час смаження.
Не забувайте про те, що сирники не можна відправляти смажитися на холодну сковорідку: вона повинна бути добре прогріта для того, щоб вони ідеально пропеклись і не розвалилися.
Оливкова олія може допомогти знизити артеріальний тиск і підтримати здоров’я серця, особливо у людей похилого віку. Фахівці зазначають: щоденне вживання 1–2 столових ложок оливкової олії першого віджиму замість насичених жирів позитивно впливає на суди...
Щоб вибрати солодкий мандарин, потрібно звернути увагу на кілька чинників, а саме - колір, а також вагу фрукта і товщину шкірки. Важливо - уникати зелених плям біля "хвостика", м'яких або зморщених фруктів, а також легких мандаринів, які, швидше за все...