Не робіть помилок! Чому сирники під час смаження липнуть до сковороди

Часом у процесі смаження господиня може помітити неприємний момент: сирники починають липнути до сковороди. Через це страву не вдається приготувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Сирники рвуться в тому випадку, коли скоринка підгорає, а внутрішня частина вивалюється на сковорідку.

З чим це може бути пов’язано?

Найчастіше проблема криється у самому кисломолочному сирі. Для того щоб сирники вийшли смачними та апетитними, рекомендують брати кисломолочний продукт із досить високими показниками жирності.

Такий сир є досить рідким.

Якщо його як слід не віджати, то сирники прилипнуть до сковороди або розваляться під час смаження. Тому не забувайте позбавляти кисломолочний сир від надлишку вологи в процесі підготовки продуктів.

Також страва може прилипати до сковорідки у тому випадку, якщо забути про паніровку. Досить просто обваляти сирники у борошні для того, щоб вони зберегли свою цілісність під час смаження.

Не забувайте про те, що сирники не можна відправляти смажитися на холодну сковорідку: вона повинна бути добре прогріта для того, щоб вони ідеально пропеклись і не розвалилися.

Як приготувати ідеальну смажену картоплю: ТОП-5 секретів, які знають ресторанні кухарі

п’ятниця, 28 березень 2025, 10:12

Смажена картопля домашнього приготування помітно відрізняється від поданого у ресторані за смаком, кольором та навіть зовнішнім виглядом, передають Патріоти України. Кухарі завжди готують страву, яка дивує своєю якістю. Але і в домашніх умовах можна пр...

Що досвідчені кондитери додають у тісто, щоб випічка довго залишалася м’якою

п’ятниця, 28 березень 2025, 9:13

Випічка зазвичай випікається на кілька днів уперед, щоб у домашніх завжди були під рукою смачні десерти до чаю. Тому важливо, щоб борошняні вироби довше зберігали м’якість, передають Патріоти України. Для цього потрібно ввести додаткові компоненти у ті...