Часом у процесі смаження господиня може помітити неприємний момент: сирники починають липнути до сковороди. Через це страву не вдається приготувати, передають Патріоти України.
Сирники рвуться в тому випадку, коли скоринка підгорає, а внутрішня частина вивалюється на сковорідку.
З чим це може бути пов’язано?
Найчастіше проблема криється у самому кисломолочному сирі. Для того щоб сирники вийшли смачними та апетитними, рекомендують брати кисломолочний продукт із досить високими показниками жирності.
Такий сир є досить рідким.
Якщо його як слід не віджати, то сирники прилипнуть до сковороди або розваляться під час смаження. Тому не забувайте позбавляти кисломолочний сир від надлишку вологи в процесі підготовки продуктів.
Також страва може прилипати до сковорідки у тому випадку, якщо забути про паніровку. Досить просто обваляти сирники у борошні для того, щоб вони зберегли свою цілісність під час смаження.
Не забувайте про те, що сирники не можна відправляти смажитися на холодну сковорідку: вона повинна бути добре прогріта для того, щоб вони ідеально пропеклись і не розвалилися.
Борщ є одним із найскладніших у плані приготування, оскільки ідеальну страву під силу приготувати лише досвідченій господині, передають Патріоти України. Важливо не тільки правильно вибрати список продуктів, але й знати певні секрети дуже смачної страв...
Під час приготування традиційних супів важливо дотримуватись балансу: вони не повинні бути “порожніми”, але й зайва жирність першим стравам ні до чого, передають Патріоти України. Іноді в процесі готування можна помітити, що суп виходить занадто жирним...