Апетитні та ніжні оладки з сиру є улюбленою стравою багатьох, передають Патріоти України.
Однак не кожна господиня вміє готувати гарні та смачні сирники. Млинці можуть просто розвалюватись на сковороді під час смаження. Однак кулінари знають, що вирішення проблеми є.
Особливу увагу слід приділити головному інгредієнту – кисломолочному сиру.
Краще для сирників вибирати крупинчастий продукт, не надто вологий. Якщо він дуже вологий, його можна віджати марлею.
Якщо в тісті все ж таки з’явилася волога, то її потрібно злити, а вміст перемішати.
Яйця в тісті склеюють усі компоненти, але не варто їх додавати багато, інакше ефект вийде цілком протилежним.
В деяких випадках, якщо одного яйця мало, можна додати ще додатково жовток.
Важливо також використовувати паніровку під час готування. Підійде просіяне борошно.
Смажити сирники потрібно на попередньо розпеченій та змащеній рослинною олією сковороді.
Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону, передають Патріоти України. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка. Але від н...
Жувальна гумка – чудовий варіант, щоб короткочасно приховати наслідки вживання алкоголю або просто неприємний запах із рота. Однак цей смаколик може бути тією ще проблемою, якщо потрапить у волосся або на одяг. Саме час дізнатися, як прибрати жуйку з о...