Не робіть помилок! Чому сирники розвалюються при смаженні на сковороді

Апетитні та ніжні оладки з сиру є улюбленою стравою багатьох, передають Патріоти України.

Однак не кожна господиня вміє готувати гарні та смачні сирники. Млинці можуть просто розвалюватись на сковороді під час смаження. Однак кулінари знають, що вирішення проблеми є.

Подробиці

Особливу увагу слід приділити головному інгредієнту – кисломолочному сиру.

Краще для сирників вибирати крупинчастий продукт, не надто вологий. Якщо він дуже вологий, його можна віджати марлею.

Якщо в тісті все ж таки з’явилася волога, то її потрібно злити, а вміст перемішати.

Яйця в тісті склеюють усі компоненти, але не варто їх додавати багато, інакше ефект вийде цілком протилежним.

В деяких випадках, якщо одного яйця мало, можна додати ще додатково жовток.

Важливо також використовувати паніровку під час готування. Підійде просіяне борошно.

Смажити сирники потрібно на попередньо розпеченій та змащеній рослинною олією сковороді.

Ви не повірите, скільки солодощів можна їсти на тиждень без шкоди для здоров’я!

п’ятниця, 15 серпень 2025, 16:52

Ми всі знаємо, що солодощі та солоні закуски шкідливі для здоров’я, але повністю відмовитись від них буває дуже складно. Датські експерти стверджують, що повного виключення з раціону не обов’язково - достатньо поміркованості. Але як зрозуміти, яка кіль...

Ніколи не поєднуйте каву з цими продуктами - ризикуєте здоров’ям!

четвер, 14 серпень 2025, 11:45

Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...