Всі ми вже звикли, що перш ніж поставити випікатись пиріжки чи бісквіт, деко встеляємо пергаментом. Він значно полегшує процес відставання випічки від форми, передають Патріоти України.
Але в кулінарії, як і в інших справах, буває по-різному. Може трапитись так, що пергамент прилип до випічки.
В чому причина прилипання
Низька якість
Перше, логічне пояснення цього факту – низька якість пергаментного паперу. Тому обирайте пергаментний папір лише перевіреної марки при покупці.
Вершкове масло
Щоб запобігти прилипанню пергаменту до вашої випічки, не забувайте спершу змастити його вершковим маслом, а потім викладати вашу випічку.
Заглядання
Бувають моменти, що ми поспішаємо, та надто часто перевіряємо якість готування. Відкривати духову шафу кілька разів під час випікання випічки не варто. Так ви влаштовуєте перепади температур, в результаті чого ризикуєте знизити якість випічки. І після таких маніпуляцій зняти пергамент з готового пирога буде значно складніше.
У квашеній капусті багато вітамінів, тому така закуска вважається дуже корисною, особливо в осінньо-зимовий сезон. Господині вважають за краще робити такі заготівлі самостійно. Але тут важливо пам’ятати про деякі нюанси, щоб капуста була ароматною, хру...
Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту “вареного овоча”, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю п...