Не робіть помилок! Домашній майонез, щоб більше не купувати в магазині


Свято наближається, меню пишеться і якщо у ваших планах салат, що запланований салат із майонез, то приготуйте вдома. Соус вийде смачний, густий і ви точно будете знати, який у нього справжній склад, передають Патріоти України.

Подробиці

Цей варіант домашнього майонезу на яйцеві. Візьміть півлітрову банку, налийте 300 мл олії, додайте 1 ч.л. гірчиці класичної, 0,5 ч.л. солі, 0,5 ч.л. цукру, 1 ст.л. лимонного соку та 1 ч.л. прянощів (сухий базилік, томати, часник).

Потім додайте яйце так, щоб жовток не розтікся. Його треба накрити блендером і збивати протягом хвилини. Потім блендером робити рухи “вверх-вниз”, доки соус не стане густим.

Зберігати зручно в тій же банці, де готували. Смак можете регулювати кількістю кислоти, солі чи гірчиці.

А ви це знали? Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

неділя, 27 жовтень 2024, 17:07

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...

Все просто! Як приготувати сирний соус, від якого всі будуть у захваті

неділя, 27 жовтень 2024, 12:12

Коли ви спробуєте справжній сирний соус, ніякий інший майонезний з запахом сиру ніколи не станете купляти. Це така суттєва різниця, що просто немає чого додати. Готують його на основі сиру чеддер, передають Патріоти України. Потрібні такі продукти:. Ро...