Свято наближається, меню пишеться і якщо у ваших планах салат, що запланований салат із майонез, то приготуйте вдома. Соус вийде смачний, густий і ви точно будете знати, який у нього справжній склад, передають Патріоти України.
Цей варіант домашнього майонезу на яйцеві. Візьміть півлітрову банку, налийте 300 мл олії, додайте 1 ч.л. гірчиці класичної, 0,5 ч.л. солі, 0,5 ч.л. цукру, 1 ст.л. лимонного соку та 1 ч.л. прянощів (сухий базилік, томати, часник).
Потім додайте яйце так, щоб жовток не розтікся. Його треба накрити блендером і збивати протягом хвилини. Потім блендером робити рухи “вверх-вниз”, доки соус не стане густим.
Зберігати зручно в тій же банці, де готували. Смак можете регулювати кількістю кислоти, солі чи гірчиці.
Ретельно вибирайте полуницю. Купуючи ягоду, ретельно її огляньте, щоб виявити несвіжу. Плями на ягоді, розім’яті ягоди свідчать, що полуниця не дуже свіжа, можливо, навіть почала підгнивати. Вибирайте сухі ягоди, у будь-якому разі вологі зіпсуються наб...
Цей трюк дозволить зробити розвареним горох за 15 хвилин. Примітно, що метод не потребує якихось складних маніпуляцій чи секретних інгредієнтів, передають Патріоти України. Спочатку промитий горох потрібно залити холодною водою, поставити на вогонь і п...