Не робіть помилок! Як правильно варити пельмені, щоб вони не злипалися

Вироби з борошна завжди можуть злипнутись у процесі варіння, що здатне зіпсувати страву. Якщо ж правильно застосовувати технологію приготування, пельмені зможуть зберегти форму. Яких хитрощів при цьому варто дотримуватися, передають Патріоти України.

Китайська методика

Всім відомо, що китайські кухарі – справжні майстри з питань приготування пельменів, оскільки це важлива страва азіатської кухні.

Вони завжди відправляють пельмені після холодильника до миски з холодною водою.

Напівфабрикат залишається в рідині буквально кілька хвилин, після чого можна сміливо приступати до процесу готування.

Не кидайте в окріп

Багато хто звик додавати пельмені той момент, коли вода кипить. Але це не правильно. Через різницю температур висока ймовірність того, що пельмені злипнуться або тісто лусне.

З цієї причини потрібно відправляти напівфабрикат у гарячу, але не киплячу воду.

Великий обсяг

Пельмені повинні варитись у великому обсязі води для того, щоб зберегти форму. Тому половину кілограма напівфабрикату готують у 1,5 л води.

Також не забудьте додати сіль та прянощі для покращення смакових якостей страви.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! У яку воду класти м’ясо для супу, щоб вийшло соковитим та ароматним

неділя, 1 вересень 2024, 0:10

Приготувати смачний суп або наваристий бульйон не складе труднощів, якщо знати нюанси, передають Патріоти України. М’ясо є одним із основних інгредієнтів перших страв, і до його приготування потрібно підійти з усією відповідальністю. Важливо враховуват...

Десерт по-баварськи - ніжне молочно-вершкове желе

субота, 31 серпень 2024, 23:10

З молока та сметани приготуйте баварський десерт. Буде гарантовано смачно та ніжно. В загальному вам треба з’єднати 6 інгредієнтів. А потім ви просто отримуєте задоволення, передають Патріоти України. Вам потрібні такі компоненти:. Желатин треба залити...