
Кожна господиня має свій особливий спосіб приготування котлет. Багато хто при цьому любить експериментувати з рецептами у спробах здивувати домочадців смачним м’ясним частуванням, передають Патріоти України.
Але не завжди реальність та очікування збігаються. Справа в тому, що далеко не всі інгредієнти підходять для приготування апетитної та ароматної страви.
Розберемо докладніше, що не варто додавати у фарш, щоб не зіпсувати обід.
Що не можна додавати у фарш
Свіжий білий хліб зробить котлети сухими. Краще використовувати розмочені панірувальні сухарі. Також підійде для цієї мети і трохи черства булка або хліб, але попередньо цей продукт треба замочити у воді. Багато хто звик розмочувати хліб саме в молоці. Але він не дає м’ясному смаку добре розкритися згодом. Також про соковитість та м’якість доведеться забути.
Чистий яловичий фарш не треба використовувати. Краще розбавити його з курячим або свинним фаршем, щоб покращити консистенцію, смак та запах.
Раніше деякі господині вважали, що соковитості додасть шматочок льоду у фарші. Це велика помилка. Краще додати трохи мінеральної води для цього. Також не повинно бути в котлетному фарші часнику, але додати цибулю варто. При цьому він повинен бути попередньо подрібнений і обсмажений на вершковому маслі, щоб смак був м’який і приємний.
Все більше людей страждають від безсоння та труднощів із засинанням. Недосипання негативно впливає на мозок, нервову систему, серце та кровоносну систему. Експерти радять включити до раціону продукт, багатий на мелатонін - гормон сну, передають Патріот...
Мало хто дотримується рекомендацій щодо ретельного миття фруктів та овочів після покупки. Однак експерти попереджають: просте ополіскування під проточною водою може залишати на продуктах більшість пестицидів, бактерій та бруду. Є кілька методів, які сп...