Не робіть помилок! Які приправи та трави не підходять для супу

Експериментам в кулінарії завжди є місце, проте треба знати основи. Від цього залежить чи буде ваша виграшна, чи зіпсована. Якщо ви сумніваєтеся в певних спеціях та приправах для перших страв, тоді наступні рекомендації будуть корисними, передають Патріоти України.

Гострі приправи

З ними треба бути дуже обережними. Ними можна зіпсувати суп, що його ніхто не буде їсти. Зверніть увагу особливо на такі: мелений перець, гострий чилі, імбир, карі. Такі приправи краще додавати індивідуально в тарілку за смаком.

Сушена зелень

Кріп та петрушка найчастіше попадають в суп. Іноді в заготовках є також базилік. Ніби зелень, ніби добре, але сушена — вона нагадує солому. Для супів краще заморожувати зелень, якщо мова йде про заготовки на зиму.

Ароматні трави

Лаванда точно не підходить для перших страв. Не намагайтеся її додавати до супу. Краще не треба. А в чай чудово підійде.

Є також сумніви щодо м’яти. В турецькій кухні її додають до супів з сочевиці та інших. Але її розігрівають з оливковою олією на сковороді з додаванням гострого червоного перцю пластівцями. Получається така заправка. До наших класичних супів вона точно не підійде.

Виправити все можна! Що робити, якщо огірки вийшли дуже солоними

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:10

Якщо мариновані огірки вийшли дуже кислими, а солоні пересоленими, викидати заготовки все одно поспішати не слід, передають Патріоти України. Чому так вийшло – розповідати не будемо. Розкажемо краще, як врятувати заготівлю, на яку було витрачено час та...

Це справді працює! Названо їжу, яка допоможе схуднути

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 19:05

Насправді щоб підтримувати форму, вам не потрібно використовувати всі програми для схуднення або рахувати кожну калорію. Втрата ваги та стрункість досягаються через здорові звички, яких слід дотримуватись так само регулярно, як чищення зубів або читанн...