
Цибулю входить до складу фаршу для котлет. Про це добре всім відомо. А чи всі знають, що не вся цибуля підходить для цієї місії, передають Патріоти України.
Одна частина кулінарів стверджує, що до фаршу додають виключно сиру цибулю. Хтось її перемелює, інші нарізають кубиками. Інша частина кулінарів претендує на істину виключно зі смаженою цибулею.
Якщо ви раніше додавали тільки сиру, спробуйте тепер її посмажити. Для котлет з птиці, риби та м’яса цей трюк дуже підходить.
Сильно висмажувати цибулю немає потреби. Трохи її потримайте з маслом чи олією на вогні. А потім перекладіть та вимішайте разом з фаршем. Це смачно, надає нових смакових градієнтів звичній страві та й кулінарні експерименти ніхто не скасовував. Смачного!
Яйця - справжня скарбниця вітамінів та поживних речовин. Однак тривалий час ходили чутки, що часте їхнє вживання підвищує рівень холестерину. Чи це правда? Дієтолог Бартек Кульчинський пояснює останні наукові дані, передають Патріоти України. За словам...
Дослідники з Університету Сапієнца в Римі (Італія) з'ясували, що кофеїн, який міститься в каві, чаї та какао, може активно сприяти зростанню клітин, які допомагають регенерувати оболонці кровоносних судин. Дослідження проводили серед людей, які стражда...