
Цибулю входить до складу фаршу для котлет. Про це добре всім відомо. А чи всі знають, що не вся цибуля підходить для цієї місії, передають Патріоти України.
Одна частина кулінарів стверджує, що до фаршу додають виключно сиру цибулю. Хтось її перемелює, інші нарізають кубиками. Інша частина кулінарів претендує на істину виключно зі смаженою цибулею.
Якщо ви раніше додавали тільки сиру, спробуйте тепер її посмажити. Для котлет з птиці, риби та м’яса цей трюк дуже підходить.
Сильно висмажувати цибулю немає потреби. Трохи її потримайте з маслом чи олією на вогні. А потім перекладіть та вимішайте разом з фаршем. Це смачно, надає нових смакових градієнтів звичній страві та й кулінарні експерименти ніхто не скасовував. Смачного!
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.