Апетитні котлети може зіпсувати кислий присмак. Іноді він такий відчутний та незрозумілий, а причина лежить на поверхні. Зрозуміло, що вже нічого вдіяти не вийде. Проте можна виправити кулінарну помилку на наступний раз, передають Патріоти України.
Досить часто до фаршу додають розмочений хліб воді або в молоці. І це саме його провина, коли котлети починають кислити. При смаженні він посилюється.
Виправити недолік можна сирою картоплиною. Просто натріть її та додайте замість хліба. Не хвилюйтеся, бо котлети від цього тільки стануть кращими. Хліб не єдиний продукт, яким можна доповнити фарш.
Структура котлет буде пухкою. А ще вони не втратять соковитість. Якщо ви не куштували такий картопляний формат, тоді спробуйте. Смачного!
Можна почути думку, що немає жодної різниці, яким чином нарізати ковбасу. Вона від цього не стане смачнішою чи кращою. Проте в кулінарних традиціях ковбасні вироби нарізають під кутом. І цьому є пояснення, передають Патріоти України. Почнімо з основног...
Можете бути експертом з каш, бо кожного дня їх готуєте. А можете нічого не підозрювати, чому каші не рекомендується накривати кришкою та в яких випадках. Є певні нюанси, про які варто знати. Якщо ви досі накривали каші кришкою, а тепер замислилися над ...