Не робіть помилок! Який інгредієнт псує смажену картоплю - його додавати не варто

Смажена картопля - одна з найпростіших страв. Вона дуже виручає в моменти, коли часу на готування майже немає. Але дуже часто страву псують всього одним простим інгредієнтом, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, що не можна додавати під час смаження картоплі. Скористайтесь декількома порадами, і ви отримаєте дійсно смачну страву.

Яка картопля не підходить для смаження

Далеко не кожна картопля підходить для смаження. А саме та, у якій багато крохмалю. Цей овоч більше підходить для пюре, тому що він не тримає форму, і шматочки не будуть рівними та золотистими.

Який інгредієнт не можна додавати у картоплю під час смаження

Під час того, як ви смажите картоплю, не варто додавати у неї подрібнену цибулю. Все через те, що вона просто підгорить і стане чорною. При цьому, картопля буде ще сирою. Ви отримаєте зовсім несмачну і непривабливу страву. А якщо ви все ж хочете додати пікантності, покладіть трохи часнику.

Ще декілька нюансів

Щоб картопля добре просмажилась з усіх боків, її потрібно готувати під закритою кришкою. Також, не варто поспішати. Не смажте картоплю на дуже сильному вогні – вона швидко згорить і точно не буде смачною.

Смакота! Як з допомогою меду приготувати смачний маринад до оселедця

понеділок, 16 червень 2025, 10:30

Оселедець – це закуска, яка користується популярністю і відмінна самостійна страва, а також додатковий інгредієнт у традиційних салатах, передають Патріоти України. Також оселедець подається у маринаді з меду. Далеко не кожна господиня-початківець знає...

Є секрет! Який продукт зробить котлети смачнішими

понеділок, 16 червень 2025, 10:10

Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...