Не робіть помилок! Який інгредієнт псує смажену картоплю - його додавати не варто

Смажена картопля - одна з найпростіших страв. Вона дуже виручає в моменти, коли часу на готування майже немає. Але дуже часто страву псують всього одним простим інгредієнтом, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, що не можна додавати під час смаження картоплі. Скористайтесь декількома порадами, і ви отримаєте дійсно смачну страву.

Яка картопля не підходить для смаження

Далеко не кожна картопля підходить для смаження. А саме та, у якій багато крохмалю. Цей овоч більше підходить для пюре, тому що він не тримає форму, і шматочки не будуть рівними та золотистими.

Який інгредієнт не можна додавати у картоплю під час смаження

Під час того, як ви смажите картоплю, не варто додавати у неї подрібнену цибулю. Все через те, що вона просто підгорить і стане чорною. При цьому, картопля буде ще сирою. Ви отримаєте зовсім несмачну і непривабливу страву. А якщо ви все ж хочете додати пікантності, покладіть трохи часнику.

Ще декілька нюансів

Щоб картопля добре просмажилась з усіх боків, її потрібно готувати під закритою кришкою. Також, не варто поспішати. Не смажте картоплю на дуже сильному вогні – вона швидко згорить і точно не буде смачною.

Забудьте про них! Популярні напої, які таємно вбивають здоров’я ваших дітей

четвер, 28 серпень 2025, 13:05

Відомий нутріціолог Василь Лук’янов розповів, які напої не варто давати дітям, передають Патріоти України. За його словами, заборона базується не на міфах, а на реальних дослідженнях:. Лук’янов підкреслює: навіть популярні та звичні напої можуть завдат...

Подарує фігуру мрії! Чому скандинавська дієта підкорює світ

четвер, 28 серпень 2025, 11:28

Яких тільки дієт не існує! Атлантична, середземноморська, кавунова… Наразі модною стає скандинавська дієта, яка підкорює науку та… тарілки. Дослідження показують, що вона може допомогти вам схуднути, знизити рівень холестерину, кров'яний тиск і навіть ...